- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.161
oyyyy bana bakk içim tuhaf oliyiiii gele bahar gelsin belki martta nisanda giderim belli mi olur
baksanaaaaaaa kızcağız libyaya gtcekmiş yasooo sende sevdiceğin gelmeden bkere gt balıkesire hem ilerde ne gzel anı olur seni askere grmeye gelmştm die konşrsnz hemde braz olsn özlemn diner gt bacm sen gt annenn aklına şimdiden gr ay gtsem ne gzel olr zaten çk yakın filan ayarla şimdiden yerini yap :)
ohhhh anammm şunlara bak hele çok güzel gaz veriyonuz :))) tabi bende çok güzel gaza geliyomm :))))) balıkesir şurası ayyy
olr cnm bz burda brbrmze çk yuardmcı oluorz senide beklerz :)o zaman sizden bayagı yardım alacagım benim hiç birşeyim yok daha:S istanbulda oturucam iztanbula gelin olucam yine.
baksanaaaaaaa kızcağız libyaya gtcekmiş yasooo sende sevdiceğin gelmeden bkere gt balıkesire hem ilerde ne gzel anı olur seni askere grmeye gelmştm die konşrsnz hemde braz olsn özlemn diner gt bacm sen gt annenn aklına şimdiden gr ay gtsem ne gzel olr zaten çk yakın filan ayarla şimdiden yerini yap :)
olr cnm bz burda brbrmze çk yuardmcı oluorz senide beklerz :)
hehe nişanlına süle dua etsn bze :))aklıma yatmaya başladı bu iş sizin yüzünüzden bahar gelsinde inşallah
ben yemeğe gidiyom gaz verici arkadaşlarım
Betül'cüm çok yoğunum ama akşam yazamadım şimdi yazayım diye geldim.
Sana cd yaparım canımcım, mart gibi bir müzik listesi hazırlarız sana gönderirim olurmu?
Son aylara kalmasın fırsat olmayabilir...
Ama şunu belirteyim biz her havadan çalıyoruz o nedenle her hava var, tek bir yere ait istersen müzik sayısı azalabilir...
olsn olsn balım her hava olsn daha ii.. dediğin gbi martta ayarlasakta olr kenarda hazır durur düğünmz aynı gn sennde bnmde telaşım olr bu hazr bekler en azndan hem bn marttan hazirana kadar içindeki şarkılarla oynarım alştrma olr hemde belki 1-2 gram zayıflarım
ya kızlar nerelisiniz hiç bilmiyorum. ben selanik göçmeni babam annem trabzon
bizde baba tarafından bulgaristan anne tarafından selanik göçmeniyiz :)
aa ne güzell hemşerim
sen pilatesi yapmaya başaldın mı betül
cuma gnü netten izleyerek yaptım cnm senn sayende.. pazartesiden beride kalça hareketlerini ezberledm eve gdip yemekten sonra hemen uyuyaklmayayım die drek odama geçip yapıorm
betül sen güzel yemekler yaparsın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?