2011 gelin adayları buyrun sohbete

oyyyy bana bakk içim tuhaf oliyiiii gele bahar gelsin belki martta nisanda giderim belli mi olur

ohhhh anammm şunlara bak hele çok güzel gaz veriyonuz :))) tabi bende çok güzel gaza geliyomm :))))) balıkesir şurası ayyy
baksanaaaaaaa kızcağız libyaya gtcekmiş yasooo sende sevdiceğin gelmeden bkere gt balıkesire hem ilerde ne gzel anı olur seni askere grmeye gelmştm die konşrsnz hemde braz olsn özlemn diner gt bacm sen gt annenn aklına şimdiden gr ay gtsem ne gzel olr zaten çk yakın filan ayarla şimdiden yerini yap :)
o zaman sizden bayagı yardım alacagım benim hiç birşeyim yok daha:S istanbulda oturucam iztanbula gelin olucam yine.
olr cnm bz burda brbrmze çk yuardmcı oluorz senide beklerz :)

aklıma yatmaya başladı bu iş sizin yüzünüzden bahar gelsinde inşallah

Betül'cüm çok yoğunum ama akşam yazamadım şimdi yazayım diye geldim.
Sana cd yaparım canımcım, mart gibi bir müzik listesi hazırlarız sana gönderirim olurmu?
Son aylara kalmasın fırsat olmayabilir...
Ama şunu belirteyim biz her havadan çalıyoruz o nedenle her hava var, tek bir yere ait istersen müzik sayısı azalabilir...

Yasemin ulen ne işin var bee, baban duysa vurur seni
Şaka maka ben bizimkilerden izinsiz gidemem bee, Allah muhafaza yolda kaza falan olur, arkamdan bide oh olmuş demesinler...

olsn olsn balım her hava olsn daha ii.. dediğin gbi martta ayarlasakta olr kenarda hazır durur düğünmz aynı gn sennde bnmde telaşım olr bu hazr bekler en azndan hem bn marttan hazirana kadar içindeki şarkılarla oynarım alştrma olr hemde belki 1-2 gram zayıflarım

sen pilatesi yapmaya başaldın mı betül

betül sen güzel yemekler yaparsın şimdi

yemek yapmayı çk seviorm daha doğrusu mutfakta vakit geçirmeye bayılıyorum hamur işi kek kurabiyede iiyimdr yemek yapmayıda az çk bilirim ama herzaman yapamıorm bazen haftasonları ama daha da öğrenmeliyim.. nişanlımın ailesi samsunlu yemeklermz çk farklı ne zaman br araya gelsek sen bze antep yemekleri öğretceksn yapcksn derler amcaları filan.. nişanlımda bişey olnca dio zaten evde özel antep yemekleri günleri düzenlycem die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…