- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.141
23 yaşındayım 10.09.2011 düşüüyoruz ama kesinleşmedi :%99 ama:d
aklıma girme kızz :))))
belki de dediğim kişilerle bi bağlantısı olabilir :))))
:)) yani şimdi diil belki daha yeni gtti ama şöyle 1 ay snra filan gdeblrsn bnce yasemn :)
olabilir canımm oyy beni o ilgilendirmiyo sevdüğümm orda benim yaaaaa öyle çok özledim kii
günesay hoşgeldin. buraya bende yeni katıldım çok hoş sohbetler oluyo. değişik fikirler alıyorum. hepimiz birbirimize çeyiz için yardım ediyoruz.
olabilir canımm oyy beni o ilgilendirmiyo sevdüğümm orda benim yaaaaa öyle çok özledim kii
sen gene dua et yakıncacıksınız tehlikesi yok en azından
benimki taaa hakkarideydi hem de şemdinli de en tehlikeli yerde
ömrümden ömür gitmişti vallah
o zaman sizden bayagı yardım alacagım benim hiç birşeyim yok daha:S istanbulda oturucam iztanbula gelin olucam yine.
oyyyy bana bakk içim tuhaf oliyiiii gele bahar gelsin belki martta nisanda giderim belli mi olur
gitmeden 1 ay önce filan erken rezarvasyondan uygun fiyata ucak biletini al canımm ordan dooruu balıkesir pasaportum olsa libya'ya bile gidecektimbiz sevgiliyken benim babam dısarda kalmama izin vermez bir sabah saat 6'da evden cıktım asti'ye gittim ordan ist otobüsüne bindim nisanlım samandra'ya geldi orda 2 saat oturduk sonra benim tek gitmeme gönlü razı olmadı o da benimle ank'ya geldi...aksam saat 9'da da evdeydim...
ben yeniyim şimdi anlamaya çalışıyorum sen nerde oturuyorsun nişanlın nerde yada sevgilin mi diim:d
istanbulun neresinde oturuyorsun?çalısıyormusun ?
soru bombalıyoruz sana da
selam güzel gelinlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?