- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.241
valla canım idare edeceğiz artık.. ama bizim düşüncemiz burda kına gecemiz olacak ankarada nikah inşallah ondan sonrada evde mevlüt yapılacak inşallah Allah izin verirse.
arkadaşlar bizim oralardada nikah boşuna olarak görülüyor
Bendensin şekerüm bizde aynı şekilde düşünüyoruz...
Hatta nişanlıma bazen takılıyorum, kınaya damat gelmek zorunda diyorum, ben kadınların içine girmem diyo
Bendensin şekerüm bizde aynı şekilde düşünüyoruz...
Hatta nişanlıma bazen takılıyorum, kınaya damat gelmek zorunda diyorum, ben kadınların içine girmem diyo
Bende nedense düğün için düşünürüm onu, tabi bu şahsi düşüncem.
Çünkü gelin ve damat düğünlerde hoşbeş ve oturmaktan bişey anlayamıyolarki, yani amaç başkalarını eğlendirmek oluyor...
evet ya haklısın. bizde orda tablo gibi oturacağız. gelen giden bakacak ayhhhhh yaa bunalıma girdim
Kızlar 3d mekanlar yazıp girsenize ne güzel bişey yaaaaa heryere bakabiliyosun canlı gisi
inşallah diledğinz gbi gzel olr yasemncm :)
valla canım idare edeceğiz artık.. ama bizim düşüncemiz burda kına gecemiz olacak ankarada nikah inşallah ondan sonrada evde mevlüt yapılacak inşallah Allah izin verirse.
aaaynen öyleymş :)aynen canım köyden etraftan kimse iki dakikalık şey için gelmezmiş .
bn söyledim kına yakılırken sende gelceksn bn ağlarken yanımda olcaksn dedim tamam dedi kına yakılsn azck onnla karşılıklı oynym gtsn hatta bi arkadaşım sölemşti kına yakıldktan snra onların yörede damat gelni kucağına alıp götrrmş (artık nereyeyse) nişanlıma söyledm onu da yaparım dedi :))Bendensin şekerüm bizde aynı şekilde düşünüyoruz...
kesnlkle katılıorm aman hadi gelin damat gelsn aman geln damat ilk danslarını yapsn hadi çifte telli oynasın gelen geçen onlara baksın kaynanalar kız beğensn gençler brbrni kessin gelinle damatta köşede otursn :))Bende nedense düğün için düşünürüm onu, tabi bu şahsi düşüncem.
Çünkü gelin ve damat düğünlerde hoşbeş ve oturmaktan bişey anlayamıyolarki, yani amaç başkalarını eğlendirmek oluyor...
indirip mi geziyosun canım
bugün çok sıkıldım iş konusunda daha dünkü sümük bana ahkam kesiyor mali müşavir oldu onu yap bunu yap 11000 tane stok kaleminin kodunu değiştitriyor ya acayip sinrlerim bozuk
evlwndikten sonra burada çalışmak istemiyorum yoksa kociş dul kalacak erkenden
öfff öffff sabır diliyorum sabırrrr
aaaynen öyleymş :)
bn söyledim kına yakılırken sende gelceksn bn ağlarken yanımda olcaksn dedim tamam dedi kına yakılsn azck onnla karşılıklı oynym gtsn hatta bi arkadaşım sölemşti kına yakıldktan snra onların yörede damat gelni kucağına alıp götrrmş (artık nereyeyse) nişanlıma söyledm onu da yaparım dedi :))
Trakya'lılar öyle yapıyor canım.
Hatta onlar testide kırıyor, bende arkadaşımın eline vericem testiyi o kıracak :))
canmmm ağzndan yel alsn kız sabret iinsanlarla muhatab olmak zor anlaşmak zor ama idare etmek gerek napıcaksnEvlwndikten sonra burada çalışmak istemiyorum yoksa kociş dul kalacak erkenden
öfff öffff sabır diliyorum sabırrrr
teşekkür ederim betülcüm inşallah inşallah.. Rabbim hepimize nasip etsin en hayırlısını inşallah
bn söyledim kına yakılırken sende gelceksn bn ağlarken yanımda olcaksn dedim tamam dedi kına yakılsn azck onnla karşılıklı oynym gtsn hatta bi arkadaşım sölemşti kına yakıldktan snra onların yörede damat gelni kucağına alıp götrrmş (artık nereyeyse) nişanlıma söyledm onu da yaparım dedi :))
Hatta onlar testide kırıyor, bende arkadaşımın eline vericem testiyi o kıracak :))
testi kırdrmann manası ne esra
Benim başım dönüyor böyle şeylere bakınca yaa, midem kalktı(
Niye böyle oluyorum bende bilmiyorum...
BİZİM BURDADA KINA YAKILDIKTAN SONRA KIZ ARKADAŞLARI GELİNİ YUKARI KALDIRIYOLAR
YUKARDA GELİN BAĞIRIYO EŞİNİN ADINI
EŞİDE DUYUP KOŞA KOŞA GELİYO KURTARIYO KIZLARDAN
KUCAĞINA ALIP GÖTÜRÜYO :)))
testi kırdrmann manası ne esra
Manasını bilmiyorum şahsen :))
Ama benim Tekirdağ'da arkadaşımın kınasında elime bir testi verdiler (gelinin en yakın arkadaşı kırarmış) ve halay başı çektirdiler kınadan sonra. Ucuna oyalı bir başörtü bağlamışlar, içinede şeker atmışlardı, halay bittikten sonra ben kırdım testiyi. Ama onlardaki adette baştaki halayı ne kadar uzatırsa uzatsın bitirmiyolar, yani testi kırılana kadar oynuyorlar. Başörtüyüde testiyi kırana veriyorlar.
Balıkesir'deki arkadaşımında hoşuna gitti, oda kırdırdı, şimdi sıra bende :))
3'ümüzde birbirimize kırdırmaya söz vermiştik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?