2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla canım idare edeceğiz artık.. ama bizim düşüncemiz burda kına gecemiz olacak ankarada nikah inşallah ondan sonrada evde mevlüt yapılacak inşallah Allah izin verirse.

Bendensin şekerüm bizde aynı şekilde düşünüyoruz...
Hatta nişanlıma bazen takılıyorum, kınaya damat gelmek zorunda diyorum, ben kadınların içine girmem diyo

Hatta nişanlıma bazen takılıyorum, kınaya damat gelmek zorunda diyorum, ben kadınların içine girmem diyo

:))) benimkiside öyle diyodu amaa gelicek inşallah büyük ihtimal beraber yakılacak kınamız kına olayı tam belli değil gerçi

evet ya haklısın. bizde orda tablo gibi oturacağız. gelen giden bakacak ayhhhhh yaa bunalıma girdim

Bugün çok sıkıldım iş konusunda daha dünkü sümük bana ahkam kesiyor mali müşavir oldu onu yap bunu yap 11000 tane stok kaleminin kodunu değiştitriyor ya acayip sinrlerim bozuk

valla canım idare edeceğiz artık.. ama bizim düşüncemiz burda kına gecemiz olacak ankarada nikah inşallah ondan sonrada evde mevlüt yapılacak inşallah Allah izin verirse.
inşallah diledğinz gbi gzel olr yasemncm :)
aynen canım köyden etraftan kimse iki dakikalık şey için gelmezmiş .
aaaynen öyleymş :)
bn söyledim kına yakılırken sende gelceksn bn ağlarken yanımda olcaksn dedim tamam dedi kına yakılsn azck onnla karşılıklı oynym gtsn hatta bi arkadaşım sölemşti kına yakıldktan snra onların yörede damat gelni kucağına alıp götrrmş (artık nereyeyse) nişanlıma söyledm onu da yaparım dedi :))
kesnlkle katılıorm aman hadi gelin damat gelsn aman geln damat ilk danslarını yapsn hadi çifte telli oynasın gelen geçen onlara baksın kaynanalar kız beğensn gençler brbrni kessin gelinle damatta köşede otursn :))

teşekkür ederim betülcüm inşallah inşallah.. Rabbim hepimize nasip etsin en hayırlısını inşallah

indirip mi geziyosun canım

evet tatlımmm ama çok güzel yaaa
mekke'ye falan baktım sanki ordaşmışım gibii

bugün çok sıkıldım iş konusunda daha dünkü sümük bana ahkam kesiyor mali müşavir oldu onu yap bunu yap 11000 tane stok kaleminin kodunu değiştitriyor ya acayip sinrlerim bozuk

toprağım sakin olyaaa
hep bu böyledir

evlwndikten sonra burada çalışmak istemiyorum yoksa kociş dul kalacak erkenden

öfff öffff sabır diliyorum sabırrrr

kıyamam sanaaaaaaaaa
kızdırdılrmııııııı

Evlwndikten sonra burada çalışmak istemiyorum yoksa kociş dul kalacak erkenden

öfff öffff sabır diliyorum sabırrrr
canmmm ağzndan yel alsn kız sabret iinsanlarla muhatab olmak zor anlaşmak zor ama idare etmek gerek napıcaksn
teşekkür ederim betülcüm inşallah inşallah.. Rabbim hepimize nasip etsin en hayırlısını inşallah

aminnn canm aminn

Benim başım dönüyor böyle şeylere bakınca yaa, midem kalktı (
Niye böyle oluyorum bende bilmiyorum...

BENİMDE BAŞIM DÖNDÜ ESRACIM :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…