2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sakıp Sabancıya bir gün sormuşlar.. =D
‎"Ağa bu dünyada her şey senin için güllük gülistanlık. Nereye baksak her taraft...a senin şirketleri, fabrikaları görüyoruz. MarSA, YünSa, LasSA, ToyotaSA... Burada işin iş. Ya diğer tarafta ne olacak, orada ne yapacaksın, nasıl kurtulacaksın zebanilerden?.."
Sakıp Ağa gülmüş:
"Merak etme, öte yanda da işimiz sağlam. Bir tarafımızda iSA, diğer tarafımızda MuSA..." =D

[sıze="2"][/sıze]

selamlar bayanlar =))
bende 2011 geliniyimm allah kısmet ederse
30eylül-1 ekim düğün tarihim
Düğününzde yapmayı düşündüğünüz değişik fikirler varsa paylaşalım mı :97:

süper betüll bu arada bikaç güne düğün tarihim belli olacak çok heyecanlıyım

selam hoşgeldin mervema. ben pek düğünleri sevmem. sade bir nikah olsa bayılırım açıkçası. değişiklikleri pek seven biri değilim.

süper betüll bu arada bikaç güne düğün tarihim belli olacak çok heyecanlıyım
ne gzel cnm çk sevndm ennn hayırlı zaman olsn inşallah
selam hoşgeldin mervema. ben pek düğünleri sevmem. sade bir nikah olsa bayılırım açıkçası. değişiklikleri pek seven biri değilim.

bnde sevmem dğünleri hatta 21 yaşımı btrdm gttiğim düğün bir elin parmaklarını geçmez herhalde kendim içinde byük konştum herhalde düğünüm oluo nişanlmn ailesi çk istediler
senn nkahmı olacak cnm yksa sende bnm gbimsn

Kızlar işler çok yoğun acayip yoruluyorum
Eve nasıl geldiğimi bilmeden uyuyorum..
Buralarada uğrayamadım sizler nasılsınız?
Var mı yeni haberler yeni gelişmeler geçmişi okuyamadım..

hoşgeldn nesrncm bzler iyiyiz sende dkkat et kendne uyu dnlen.. herşey bldiğin gbi topik dewam bz burdayız :)

bende basen namına birşey kalmadı canım artık 36 bedene girebildiğim için mango indirimde ucuz pantalonları kapabiliyorum

ya toprağımm nasıl erittin basenleriii
benim tek problemim basen :84: :84:
Toprağım bursada ataevler tarafında kırmızı kafeyi duydun mu

tatlım bana sorduysan duymadımm
bursalılıar çoğaldıı:))))

hoşgeldin isim merve sanırım

aynen aynen bende eve gel yemek biraz tv sonra güp yatak :))))

ayh bende şoktayım nişanlım bir anda düğün yapalım ben mekan bakıyorum dedi. aslında ilk tanışmamaızda şart koşmuştum keisnlikle nikah olursa seninle evlenirim diye. kandırdı beni. nasıl düğünüme gidecem ben yaa

bnm nişanlımdan çk ailesi çk istio yani sadece onn istemesi ile olsa onu ikna ederm ama ailesi baştan beri düğün istio bn nişana tasavvf ekibi semazen filan çağrdm bişey demediler nişan sizin istediğinz gbi olsn ama bz dğün isterz dediler velhasıl düğün salonumda tutulmş oldu :)

niye böyle düşünüyon yaaaa
nesini sevmiyon düğünleriinn
ben oynamasını bilmem ama düğünüm olsun isterim o ortamı tatmak isterim

niye böyle düşünüyon yaaaa
nesini sevmiyon düğünleriinn
ben oynamasını bilmem ama düğünüm olsun isterim o ortamı tatmak isterim

vall aben nişan bile yapmadım. söz nişan bir oldu benim.

canım ben kapalıyım. öyle ortamda herkesin içinde düğün adetlerini yapmak istemiyorum. herkesin içnde oyun dans

slm kızlaar ben geldiim...
İrsalyelerim bitti, faturalarımıda yavaş yavaş işlerim artık, oh yüküm kalktı bu aylık :))
Benimde düğünüm olmayacak ama ben yıllardır sadece nikah isterim çük şükür nişanlımda nikahtan yana...
Normalde bizlerde düğünde çalgı olmazsa pek gelen olmaz, ama isteyen gelir isteyen gelmez...

nişanlımın ailesnde de böyleymiş düğün olmazsa kmse gelmezmş nkaha.. saçma ama neyse artık

nişanlımın ailesnde de böyleymiş düğün olmazsa kmse gelmezmş nkaha.. saçma ama neyse artık

valla canım idare edeceğiz artık.. ama bizim düşüncemiz burda kına gecemiz olacak ankarada nikah inşallah ondan sonrada evde mevlüt yapılacak inşallah Allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…