2011 gelin adayları buyrun sohbete

eklemiştim ama sen yoktun o zaman topikte canım:) canım ben 4 haftadır felan yapıyorum işe yarıyor cidden bide koşabilsem çok iyi olacak ben koşarak ve yememe dikkat ederek yazın 10 kilo verdim 6 kilosunu geri aldım şuan 80 kiloyum 1,73 boy. 10 kilonun gitmesi gerek

oo süpermş bnde grmek istiyorum seni nişan fotosu filan eklermsn bn yürüyüş yapmak istiorm ama dışarda olmuo bazen evde yrüorm ufak kardeşim dalga geçio bnmle :)

oo süpermş bnde grmek istiyorum seni nişan fotosu filan eklermsn bn yürüyüş yapmak istiorm ama dışarda olmuo bazen evde yrüorm ufak kardeşim dalga geçio bnmle :)

amann o kardeşler zati hep dalga geçiyorlar boşverr :))) du canım albüme ekliyeyim emi bidene :)

amann o kardeşler zati hep dalga geçiyorlar boşverr :))) du canım albüme ekliyeyim emi bidene :)

ekleee :))
kızlar bu arada facede bi sayfa açmşlar kızlar aynı bzm burdaki gbi knşuo yk şu oldu yk bu oldu die onlarda gelin adayı.. ama nie facede knşuolarki face daha farklı bi ortam gbi gelsnler buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…