2011 gelin adayları buyrun sohbete

dün akşam babamdan izin alıyor geç gelebiliriz diye müsadeniz varmı ay ne değişik ya bu günler hiç aklıma gelemzdi yaşayacağım şimdi durup dururken aklıma geldi babam daha önce böyle bişey duymamıştır mutlu olmuştur

merhabaaa
düğün tarihleri belli olan arkidişlerrr hayırlııı olsunnnnnn
gözünüz aydınn
12 yıllık bir ilişkiiii nasıl sabrettiniz kız

uzun bir ilişkiyi ayakta tutmak o kadar zor ki.......çok şeyler atlattık ama birbirimizi hiç bırakmadık bir kez bile ayrılmadık..çok şükürrr şu aşamaya geldik.halaa inanamıyorum...dün düğün salonunu tuttuk..inşallah artık kavuşuzaz..... sonundaaa....:79:

Bu konularda benimkide annemden alır hep.
Biyere gideriz biraz saat geçer. Anneni ara haber ver.
Anneni aradınmı. Bişey derlermi. Geçmi kalkdık. Kalkalımmı ...
Benden çok telaşlanıyor
Hoşuma gidiyor ama

Benden çok telaşlanıyor
Hoşuma gidiyor ama

Bize geldimi hep benim sözüm geçer, ben anneme söylerim o destekler :))
Ama telefonunu elim tutuşturup "hadi arada geldiğimizi söyle" demesi güzel...
Birgün dayısına gittik, akrabaları bizede gelin dedi, nişanlımda "Ev sahibi Esra ona sorun" demişti, birden utandım öyle diyince koca adamların karşısında...

Benden çok telaşlanıyor
Hoşuma gidiyor ama

normalde yarım saat geç kaldımmı ararlardı şimdi nişanlandıktan sonra pek de eskisi kadar telaşlanmıyor nişanlı kızsın gezeceksin diyor tanıyın oturun bakın alın o yüzden sıkıntı olmuyor ama o da bir incelik benim çok hoşuma gittti davranışı

zaten nişanlandıktan sonra pekte birlikte zaman geçirdiğmiz söylenemz yani ara ara
yakın olmamıza rağmen hastalar misafirler felan filan derken zaman geçti gitti artık

Aferin damat beye =))
Bitaraftanda hemen senin üstüne atıvermiş gelmezsek esradan diye sanki
Bu erkek milleti çok uyanık çok

zaman öyle çabuk geçiyorku. 200 küsür günlerdeydim 170 lere düştüm düğün için. :78:

bende aynı şeyden yakınıyorum ya sevgili iken daha çok geziyorduk baş başa kalıyorduk şimdi zaten bi hafta sonu var onda da yok onun d.g bunun mevlüdü şu hasta bu ameliyat olmuş hep böyle geçiyor dışarı çıkıp birbirimize vakit ayıramıyoruz iyice antisosyalleştik çok ölzeyince cagırıyorum eve kalabalık luyor yemekti çaydı buşasıktı saat geç oluyor tabiki özledim ben onunla vakit gteçirmeyi halbuki hergün neredeyse beraberiz ama benm istediğim bu değil:103:

beklenilen şeyler hç btmio ailesyle tanşma istemeye şu kadar kaldı, sözlenmeme şu kdar kaldı söz olr nişan beklenr, nişan btsn rahatlycam dersn farklı telaşlar başlar şimdide düğün o da oldktan snra napıcaz acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…