- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.501
ÇOK TEŞEKKÜRLER..........16 yaşında çıkmaya başladık..şimdi 28 yaşındayız
merhabaaa
düğün tarihleri belli olan arkidişlerrr hayırlııı olsunnnnnn
gözünüz aydınn
12 yıllık bir ilişkiiii nasıl sabrettiniz kız
dün akşam babamdan izin alıyor geç gelebiliriz diye müsadeniz varmı ay ne değişik ya bu günler hiç aklıma gelemzdi yaşayacağım şimdi durup dururken aklıma geldi babam daha önce böyle bişey duymamıştır mutlu olmuştur
uzun bir ilişkiyi ayakta tutmak o kadar zor ki.......çok şeyler atlattık ama birbirimizi hiç bırakmadık bir kez bile ayrılmadık..çok şükürrr şu aşamaya geldik.halaa inanamıyorum...dün düğün salonunu tuttuk..inşallah artık kavuşuzaz..... sonundaaa....:79:
Bu konularda benimkide annemden alır hep.
Biyere gideriz biraz saat geçer. Anneni ara haber ver.
Anneni aradınmı. Bişey derlermi. Geçmi kalkdık. Kalkalımmı ...
Benden çok telaşlanıyor
Hoşuma gidiyor ama
Bu konularda benimkide annemden alır hep.
Biyere gideriz biraz saat geçer. Anneni ara haber ver.
Anneni aradınmı. Bişey derlermi. Geçmi kalkdık. Kalkalımmı ...
Benden çok telaşlanıyor
Hoşuma gidiyor ama
Bize geldimi hep benim sözüm geçer, ben anneme söylerim o destekler :))
Ama telefonunu elim tutuşturup "hadi arada geldiğimizi söyle" demesi güzel...
Birgün dayısına gittik, akrabaları bizede gelin dedi, nişanlımda "Ev sahibi Esra ona sorun" demişti, birden utandım öyle diyince koca adamların karşısında...
normalde yarım saat geç kaldımmı ararlardı şimdi nişanlandıktan sonra pek de eskisi kadar telaşlanmıyor nişanlı kızsın gezeceksin diyor tanıyın oturun bakın alın o yüzden sıkıntı olmuyor ama o da bir incelik benim çok hoşuma gittti davranışı
zaten nişanlandıktan sonra pekte birlikte zaman geçirdiğmiz söylenemz yani ara ara
yakın olmamıza rağmen hastalar misafirler felan filan derken zaman geçti gitti artık
normalde yarım saat geç kaldımmı ararlardı şimdi nişanlandıktan sonra pek de eskisi kadar telaşlanmıyor nişanlı kızsın gezeceksin diyor tanıyın oturun bakın alın o yüzden sıkıntı olmuyor ama o da bir incelik benim çok hoşuma gittti davranışı
zaten nişanlandıktan sonra pekte birlikte zaman geçirdiğmiz söylenemz yani ara ara
yakın olmamıza rağmen hastalar misafirler felan filan derken zaman geçti gitti artık
bzmde bgn itibaryle 177 :)
şafaklar bir gün bitecekkk fıstıklarrrr
listenin en sonu benim :86:
bu gidişlee en sonn ben olacağımmm zuzuuuu
geçen zamana bakınca vayyy bee ne çok zaman geçmiş diyoruz :)
geçen yıllarda biz zamana gidiyorduk
şimdiiiii zaman adım adım bizee geliyooo çok şükürr
beklenilen şeyler hç btmio ailesyle tanşma istemeye şu kadar kaldı, sözlenmeme şu kdar kaldı söz olr nişan beklenr, nişan btsn rahatlycam dersn farklı telaşlar başlar şimdide düğün o da oldktan snra napıcaz acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?