2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayrıca betülcüm bi sey sorucam ben sana neden internetten alısveris yapıyorsun ?istanbulun göbeginde oturuyorsun git cevahire al nisanlını da yanına en alt katlar tamamen elektronik ve porselen magazalarıdır dolas kendi gözünle gör...biliyorsun bir cizgide bile egrilik olsa o ürün defolu sayılıyor bilemezsin ki belki defolu ürünleri satıyorlar ...

hayatım zaten geziorm ne yana baksam çeyiz grüorm :)) ama bazen nette uygn kampanyalar oluo mesela yemek takımımı çk uyguna aldm böylelkle uygn bişeyse kaçrmak istemiorm onn için zaten gwenlr yerlerden alşwerş yapıorm herhangi bi sorun olduğnda hemen geri iade yapabliorm

Meltemcim bana yazdın sanırım tşk ederim canım

rica ederimm tatlımmm
ben de gecen sene netten alısveris yapıyordum mesela japon style kıyafetleri magazalarda bulamıyordum netten alıyordum bir ayakkabı aldım yurt dısından geldi bir kere giydim acıldı ben onu geri göndersem zaten kargo parası ben ödüyorum 2 kere kargo parası ödüyorum arkadaslarla parfüm aldık içinden su çıktı o yüzden artık gözümün görmedigi hiçbir seyi almam
...

snde haklsn cnm

netten alışveriş yapmam birdaha.nişanlım düdüklüyü aldı hepsiburada.com dan 5.gün bitti hala tedarik sürecinde yazıyor o kadar mail yazdım üretici firmadan bekleniyor dediler.belirtseler stoklarda yok bizde almayız bide güvenilir site yani

yupiiiiiiiii 12 yıldır çıkıyoruz fenalık gelmişti artık :) amaa sonunda 4aralıkta nişanlandık... 3 haziran 2011'de de evleniyoruzzzz.............

Son düzenleme:
Bende limangodan aldığım nevresimi beğenmedim, annem sıkı sıkı tembih ediyor :))
Ama iyi bir markayı uygun fiyatlı görürsem yine alırım...
Artık bilmediğim markayı almam ama...

Küçük gözlüler için makyaj püf noktası nedir kızlar

ben sana bir gece makyajı tarifi yapıyım hemen ;
ilk önce göz altına kapatıcını sür kasın alt kısımlarına da kapatıcı kullan sonra beyaz far sür göz kapaklarına eger simin varsa kas altına beyaz simde uygulayabilirsin...sonra koyu gri far sür göz kapagının üzerine .beyaz kalemi hemen kirpiklerin bittigi yere uygular gözün iç kısmına da beyaz kalem sür ...sonra siyah dipliner uygular.alt kısma da siyah kalem üzerinden de gri fırçanla bir kez geç...muhtesem oluyor gözler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…