- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.461
O zaman hiç kafanı karıştırma Betül'cüm.
Aklın ondaysa bunları alsanda yine kalacaktır, o nedenle onu al derim ben...
hangisi yawrm şu bernardonnki mi en gzeli oydu dmi daha önce attığım
ayrıca betülcüm bi sey sorucam ben sana neden internetten alısveris yapıyorsun ?istanbulun göbeginde oturuyorsun git cevahire al nisanlını da yanına en alt katlar tamamen elektronik ve porselen magazalarıdır dolas kendi gözünle gör...biliyorsun bir cizgide bile egrilik olsa o ürün defolu sayılıyor bilemezsin ki belki defolu ürünleri satıyorlar ...
eevt bebişim bernardodaki pembeli model en güzeliydi ordaki takımlardan
Meltemcim bana yazdın sanırım tşk ederim canım
rica ederimm tatlımmm
ben de gecen sene netten alısveris yapıyordum mesela japon style kıyafetleri magazalarda bulamıyordum netten alıyordum bir ayakkabı aldım yurt dısından geldi bir kere giydim acıldı ben onu geri göndersem zaten kargo parası ben ödüyorum 2 kere kargo parası ödüyorum arkadaslarla parfüm aldık içinden su çıktı o yüzden artık gözümün görmedigi hiçbir seyi almam...
Akasyacım düğün tarihin belli olmuş hayırlı olsun canım...
yupiiiiiiiii 12 yıldır çıkıyoruz fenalık gelmişti artık :) amaa sonunda 4aralıkta nişanlandık... 3 haziran 2011'de de evleniyoruzzzz.............
yupiiiiiiiii 12 yıldır çıkıyoruz fenalık gelmişti artık :) amaa sonunda 4aralıkta nişanlandık... 3 haziran 2011'de de evleniyoruzzzz.............
selam kızlar
mutlu günler
Küçük gözlüler için makyaj püf noktası nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?