- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.481
yupiiiiiiiii 12 yıldır çıkıyoruz fenalık gelmişti artık :) amaa sonunda 4aralıkta nişanlandık... 3 haziran 2011'de de evleniyoruzzzz.............
ben sana bir gece makyajı tarifi yapıyım hemen ;
ilk önce göz altına kapatıcını sür kasın alt kısımlarına da kapatıcı kullan sonra beyaz far sür göz kapaklarına eger simin varsa kas altına beyaz simde uygulayabilirsin...sonra koyu gri far sür göz kapagının üzerine .beyaz kalemi hemen kirpiklerin bittigi yere uygular gözün iç kısmına da beyaz kalem sür ...sonra siyah dipliner uygular.alt kısma da siyah kalem üzerinden de gri fırçanla bir kez geç...muhtesem oluyor gözler...
kız ben bunları yapmam sabahı bulur aslında güzel yabiliyorum başkasına ama kendimde aynı yeteneği bulmuyorum zavallı anneme o kadar çok makyaj yapıp yapıp silerdim ya:)))
akşama kokoş olmam lazım malüm havalı bir ortama gidiyormuşuzz
Işe geldim desenli güllü kolsuz boğazlı badi
üstüne ince bir hırka :)
kızlar bn malum regl dönemndeym sinirli ve acaip alınganım..dn gece nişanlımla telefonda konşrken bişey oldu bn büyüttüm sonrada alındm sustum konşmadm ilgilensn gönlümü alsn istedm o da bn konşmayınca uyknmu var dedi evt uykum var dedim kapadım telefonu ama snra aramasını bekledm aramadı çk hzursz oldum gece boyu her sabah evden çıkarken msj atardm atmadm o da şimdi uyandı bkaçtane msj attı cvp vermedm.. bu dönemimde bni anlasın hassas olduğumu bilsn istiyorum ama çk mu şey bekliorm
kızlar bn malum regl dönemndeym sinirli ve acaip alınganım..dn gece nişanlımla telefonda konşrken bişey oldu bn büyüttüm sonrada alındm sustum konşmadm ilgilensn gönlümü alsn istedm o da bn konşmayınca uyknmu var dedi evt uykum var dedim kapadım telefonu ama snra aramasını bekledm aramadı çk hzursz oldum gece boyu her sabah evden çıkarken msj atardm atmadm o da şimdi uyandı bkaçtane msj attı cvp vermedm.. bu dönemimde bni anlasın hassas olduğumu bilsn istiyorum ama çk mu şey bekliorm
boğazlı şeyleri hiç giyemiyorumm hep yakışmadığını düşünüyorum boynum kısa ondan lacak herhalde
hastayım yine bugünlerde nişanlım hemen yapıştırdı lafııı eee doğru düzgün giymiyorsunn 3 çorapp iki don giy altına :18: dikkat etmiyorsun tabi kendine yaa diyorum hava eksilerde heryer buz gel kolaysa 2 gün kal burda yok sen düzgün giyinmiyorsun diyor:18:
Yhu bız kadınlar kızlar neden böyleyiz ama ben regl olnuca nişnlım benden daha çok geriliyor sadece ağrın varmı nasıl oldun diye sorar sık sık ...
sonra sanki hep sen mi oluyorsun bu kadar brakma kendini diye söylenir o söylendikçe delleniyorum sonra morel bozuk oluyor ama sonra yola geliyor
betüşcüm hayal kurmamak herzaman iyidir çünkü hayallerimizle gerçeklerin hiç alakası yok.nişanlın bunu yapmıyor diyede üzülme canım çünkü erkler o adar ayrıntı için o engin zekalarını yormazlar sıkma tatlı canını
çk yakışmşsnz maşallah hayırlı olsn kaç yaşndasnz siz 12 yıldr nasıl sabrettnz :)
3hastayım yine bugünlerde nişanlım hemen yapıştırdı lafııı eee doğru düzgün giymiyorsunn 3 çorapp iki don giy altına :18: dikkat etmiyorsun tabi kendine yaa diyorum hava eksilerde heryer buz gel kolaysa 2 gün kal burda yok sen düzgün giyinmiyorsun diyor:18:
Canım erkekler bu kadar detaylı düşünmüyorlar galiba.
En azından benim nişanlım öyle, özel günlerimi bile bilmez, bir kere canım bu yüzden sıkkın dedim güldü...
Benimki biraz oduncuktur, o nedenle hiç arasın diye beklemem ben...
ÇOK TEŞEKKÜRLER..........16 yaşında çıkmaya başladık..şimdi 28 yaşındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?