2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla benim beden sorunum olduğu için alıp çıkma şansım yok ama hazır bi modeli beğenip aynısını diktirmeyi düşünüyorum kafamda var bi model benzerini bulurum mutlaka

benimde aklımda artık hiç model yok tek istediğim süslü-püslü kabarık taşlı bi gelinlik deneyerek bulucam herhalde ama bulamazsam aklımda modelim var

:asigim:Kızlar hayalinizde bi gelinlik varmı? Diktiricekmisiniz hazırmı alıcaksınız? Nasıl bişey düşünüyosunuz?

ben kısmetse hazır düşünüyorum
straplez ve belden aşağı hafif kabarık olsun
işlemesi enteli danteli boncuğu filan şöle olsun die bi düşüncem yok
gelinlik olsun bnm olsun kaydirigubbakcemile3

Ben straplez gelinlik giymicem. Kendime yakıştırmıyorum üstüm geniş benim. göğüslerimde büyük biraz. Zaten nişanlımda istemiyor. Bide herkeste heryerde straplez. Yakışana yakışıyor ama ben sevmiyorum. Güpürden askılı olanlar filan hoşuma gidiyor ama onda da sorun yaşayabilirim nişanlımdan ötürü mağlesef =( Nişanlığım boleroluydu benim.
Beğindiğim üst modelin resmini eklim. Bu tarz modeller hoşuma gidiyor. Ben bütün heryeri gezicem hazır alıcam. Dikim çok riskli bence.

Bu da beğendiğim yarım kollu bir model.

benim modelimi pandomim ve Ece biliyor ama size de ekleyim.

Bu modelin Duvağını istiyorum.

Bu modelin alt kısmını daha taşlı işlemelei falan istiyorum.

Buda üst modelim.

extra olarak bu aşşağıdakileri de beğeniyorum.fakat bele kadar inmiycek. onu istemiyorum. kabarık duvakta beğeniyorum ama tavuskuşu gibi olduğu için vazgeçiyorum falan filan.. :)

bu cepken hosuma gitti.tabi daha degişik bişede olabilir gelingin modeline göre.ben straplez giyecegim büyük ihtimalle.

Eklentiler

• $016-rinadimontella-4.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $3580.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 38
bende cepkenli yaptırcam büyük ihtimalle kapalı dğeilim ama açıkta değilim nişanlığımda da cepken vardı
fotoğrafların kimisinde çıkarttım öyle güzel oluyo 2 farklı türde resimlerim var yani

benimde nişan kıyafetimin tül şalı vardı..gelinligimin cepkeninide tül taşlı istiyorum.

Bende etek kısmını kabarık istiyorum. =) Fakat düzmü olur kat katlı mı olur bilmiyorum. Alt etek olarakta iki model resim eklim.
Böyle etekler çok hoşuma gidiyor.

Buda düz sade ama güzel bi etek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…