2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet kızlar balayı fikirleri alıyoruz bizim 2.düğün mardinde olacağı için erdoba evlerine bakıyorum ben :)) zaten yorucu olacak bari balayı yolda geçmesin burnumuzun dibinde biryerde olmak daha mantıklı olacak galiba:))

nasipse bizde gidicez balayına nikahımızın yapıldıgı mevsime baglı olucak bırazda ama suanda kesın olmamakla bırlıkte fethıye olabılır gıbı dusunuyoruz

asgd bende fethiye diyorum ama hiç beğendiğim bi otel olmadı nasıl olacak bilmiyorum

kuzum ben hiç otellere bakmadım daha . fethıyenın gezılebılecek cok mekanı oldugu ıcın orasını dusunduk bıde ben netten fotolara falan baktım cok guzel mustafada zaten gıtmıstı daha onceden bılmıyorum bır secenek bu ıste ama cok guzel fethıye yaa ben bayıldım :))))

bi kaç otele baktım ama ne biliyim belki de hiç bilmediğimiz için beğenemiyorum şakkıdı
Fethiye-Ölüdenizi istiyorum gidersek bide şu sıralar wow-voyage otel falanda dikkatimi çekiyor alacart mutfak olması yeri eee bide zincir otel olunca aklıma yattı ama antalya istemiyorum işte senağlama

sipit evet canım bilmemekten olabilir bende antalya istemiyorum yaa
fethıye de oludenız,kelebekler vadısı,belcegız mı ne oyle bısye oraları cok merak edıyorum off offf bakalımm nasip nereye olucak ..
bana baksana daha ortada bişey yok balayını dşünüyorum

bende amac yanmak falan degil on tarafı mavı arka tarafı yesıl olan bır mekan ıstıyorum dogayla ıc ıcee o yuzden turıstık meknaları pek ıstemıyorumm ıyıce arastırmak lazımm

bizimde tam belli değil ki daha ama napalım elbet bi gün belli olacak -tatlicadiarzu-
düğün günümüzü bi alsak zaten diğerleri hallolacak vereliniortak
Bende bi tek ölüdenize baktım bide diğerlerine bakarım bi ara :teytey::teytey:

bende güneşi hiç sevmiyorum domates gibi kızarıyorumakannehir o yüzden püfür püfür esen yeşil bir doğa hayranıyımopuyorumnanaktan

onu da çok seviyorum sakin sessiz ama balayı için aklımda yok belki 2. balayımızı da öyle bi yerde geçririz

sonbaharcım ikiside güzel yanlız ucu beyaz toplu olan daha çık geldi bana :)))bizim köydeki evlerde hep askılıklarda böyle top gibi boncuklu şeyler olurdu hep bakar dururmdum şunu söksemde oynasam ne güzeller diye hahahaha küçükken tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…