2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayır canım neden öyle düşünüyosunki..giy dene kendine yakıştırıyorsan alırsın.bayanssulusmile

Neden yakışmasın ki o dediğin modelleri anladım. Benim onlarda hoşuma gidiyor. Ama denemek üstümüzde görmek lazım. Benim arkadaşım evlenirken gelinlikçiler çarşısına gittik İlk görüp beğendiği gelinliği denedi aldı. Çok içine sindi. Denediği krem rengiydi. o beyazını diktirdi. İlk kendi giydi hemde kiralamış oldu sende öle yaparsın belki.

:gitme: Annemi buralarda bırakıp gitmek çok zor olacak... mafoldumben

Ammanya göremedim seni...

denzicim ikinci olan çok güzel hiçte kötü durmaz diye düşünüyorum
zaten denediğinde anlarsın olmuş mu olmamış mı

Kızlar izlemeyenleriniz varsa Teomanın Mavi Kuş ve Küçük kız klibini izlemenizi dinlemenizi tavsiye ediyorum. Ben o klibi her izlediğimde çok duygusallaşıyorum. Hepimize öle eş aşk nasip etsin Allah =)

nisan çok uygunmuş ya
100 tane yapsam yeter zaten
vakitte var ohh
düşünüyrm ya kendim yapabilirim belki eminönünde çok çeşit var
kızlar gelinlikler çok güzell
ama benim gelinliğim belli
çiçeem belli
duvağım belli herşey hazır ztn
ekim sonu gibi alıncak.hazır olcak diktirmek istemiyrm.
o da tesadüf oldu.nişanlımla gezerken gelinlikçinin vitrinine baka kaldım nişanlım gel hadi bakalım dedi
tabii ben kasımda evlencem yaa bakınıoruz hahaha
her neyse olmayınca aklımda gelinlikte kaldı belki fiyatı daha uygun olur kısmet artık. ama o satılırsa kadın başka dükkanlardan aynısını bulurum dedi ürün kodunu verdi.bulamazsa orda bi tane daha vardı beğendiğim onu alıcam

bu arada şuanda almamaın sebebi eltimin nikahı var
ve aynı tarz olmasını istemiyrm
kesinlikle hiçbişeyi benzememeli
kendisine sorduk ama söyleyemem dedi
onu bekliyrm eylül sonunda ekim sonu gibide ben bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…