2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar sabah sabah kardeşim abla gel oynayalım dedi mezdeke açtık yeal yelil yelil yelil döktrdk :))) şimdi bn kaçar hepiciğinizi öpüorm

Allah korusun canım öncelikle inşallah

Merhaba Aysun abla tanışmıyoruz ama yeni katılmıssın aramıza hoşgeldin

hoşbulduk canım. kızım nişanlı benim de.2011 haziranda evlenecek kısmetse. çeyiz hazırlığındayız malum. kk da çeyiz araştırması yaparken görmüştüm burayı. sizlerden çok fikir aldım çeyiz konusunda. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ohhhh Betülcüm maşallah size sabah sporu olmuş...

kızlar sabah sabah kardeşim abla gel oynayalım dedi mezdeke açtık yeal yelil yelil yelil döktrdk :))) şimdi bn kaçar hepiciğinizi öpüorm

Sağol abla kızınızda bizlerle birlikte gelin olucak ne güzel
Bizde çeyiz konusunda birbirmizden çok yardım aldık..

cümneten selam kızlar.. aysun abla merhaba.. merve askerim aradı meşgule verdim ben aradım ama açan olmadı(( ayy kendimi çok kötü hissediyorum... son bir haftadır o arıyordu meşgule verip ben arıyordum konturu gitmesin diye

Yasemin hoşgeldin canım
O bazen bana da oluyor hat düşmediğinden oluyormuş
Birde bazen o telefonlara geri dönülmüyormuş
Tedirgin olma arar mutlaka..

hoşbulduk nesrincim.. aradım kaç kez hemde hep çalıyor cevap veren yok nasıl üzüldüm.. yaa canım sesini duydukça mutlu oluyorum bugün ararsa direk açacağım... inşallah arar

Arar canım emin ol
Geçen gün bana da oldu
Aradı ben aradım açan yok meğer telefona geri dönülmüyormuş
Sadece arama yapılıyormuş
Nişanlımda beklemiş başında ben arıcam diye
Yarım saat sonra tekrar aradı..

inşallah arar canımm ne diyim bekliyorum dört gözle vallahi... çok özledim zaten.. senin askerin nasıl nesrincim rahatmı

eski sayfalarda verilmiş olan pudingli kurabiye var yaaa oyy oyy nasıl enfes bişeydir o :)
nişanlıma yaptım götürdüm 2 ölçüden yaptım birini kakolu pudingle diğerini muzlu pudingle...
hatta kakaolunun arasına da lokum koydum hafiften erimiş..
nasıl bir lezzettir o ..
nişanlım bayıla ayıla yedi ...
kayınbabamle kayınvalidem de çok beğendi...

hatta işe giderken paket yaptım nişanlıma aldı götürdü...

evimin vazgeçilmez tatlarından biri olacak o kurabiye anlaşılan :)

bu arada bugün sınavım vardı yoruldum kendimi kasmaktan fena geçmedi ama sonuç gelene kadar tedirginim hatta tedirginiz

yarın yine var yine kazık bir ders

bana dua edin kızlaaaar

hee bir de bişi sorcam biz pzt günü nikah tarihi almaya gitcez de

şimdi sadece randevu gibi mi alınıyor işlem yapılmıyor dimi ?

mrb arkadaşlar,topiği takip ediyorum ama yazmaya çok vaktim olmuyor...ne güzel muhabbet var burda,beni de alın aranıza,sıkıldım....

M.Dilek tebrik ederim şimdiden...şimdilik randevu verirler,tamamlamanız gereken evraklar rapor vs var onları tamamlarsınız..benim nikah tayin işi için haziranda olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…