- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.981
afiyet oldun şekerler bende birazdan yerim birşeyler.
Zuzu ordaysan tahtaya üç kere vur....
ne oluyor bu kk ya
Bayanlar; bende 2011 gelin adayıyım...İnşallah herşey istediğimiz gibi olur :))) bu arada ben hazırlıklara yeni başladımama o kadar tatlı heyecanla başladımki umarım yaşamım boyunca bu heyecan bitmezz
hayırlı olsun canım
inşallah artarak devam eder heyecanımızz
inşallah canım benim yaa
sizinki ne zamana inşallah
takkkkk tikkkkkk tokkkkkkksesim geliyor mu bebeişimmm işler yoğun ay sonu malum ekrana zor bakıyorum.buket kız şu hepsiburada ya acayip kıl oldum 1 hafta geçti hep aynı numarayı yapıyorlar yok firmadan bekleniyormuş birazda ondan sinirlerim bozuk
Bayanlar; bende 2011 gelin adayıyım...İnşallah herşey istediğimiz gibi olur :))) bu arada ben hazırlıklara yeni başladımama o kadar tatlı heyecanla başladımki umarım yaşamım boyunca bu heyecan bitmezz
didoş bakalım nereye çıkcak tayininiz.Allahın izniyle 2011 eylül olacak
martdan sonra belli olacaki nş
Allahın izniyle 2011 eylül olacak
martdan sonra belli olacaki nş
lizgem hoşgeldin aramıza
kaç yaşındasın canım nişanlı mısın?
çooook mutluluklar
didoş bakalım nereye çıkcak tayininiz.
vallahi ne diyeyim zuzum ben o kadar alışveriş yaptım hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama senin sipariş ocağa kalacak heralde canım çoğu fabrikada sayım var o yüzden mal gönderimi yapılmıyor ondan bu kadar geçikmiştir. Ben yüzüğüme kavuştum
lizgem hoşgeldin aramıza
kaç yaşındasın canım nişanlı mısın?
çooook mutluluklar
didoş bakalım nereye çıkcak tayininiz.
elçincimmmm küçücük evin çok şirinn çok mutluluklarınız olsunn
hayırlı olsn buketcm..
zuzu bncede dert etme yollarlar bacm yılbaşı olduğu için böle olmştr bnm kepçelerde daha gelmedi ama gelir bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?