2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım halılatrım merinostan bir yatak odası padişah halı
mutfagın önündekini sonradan aldık çok kirlenen yer kaçkere sildim onun

canım halılatrım merinostan bir yatak odası padişah halı
mutfagın önündekini sonradan aldık çok kirlenen yer kaçkere sildim onun

Annem Royal halıdan almıs mutfak için camasır makinesine de atılabiliyor ama 7 kglık olanlara atılıyormus mutfak ya cok kirlenir o yüzden ben de makineye atılan birsey arıyorum canım...merinosun da kampanyası vardı altın hediyesi vardı sanırım...

Hadi kızlar temizlikle ilgili ipuclarımızı paylasalım sonucta evimize gidince iş basa düsücek....
Bim'den 3 tane temizlik bezleri varya onları tavsiye ederim çok güzel toz alıyor.
A 101'de yeni bir bez geldi mutfak için suyu cok güzel cekiyor
Ütü yaparken Johnson Baby bebek kolonyası damlatırım ütünün buhar kısmına giysileri çok güzel kokutuyor
Siyahlar için pervol siyah
Renkli çamasırlar için ariel colours
Bulaşık için açık mavi pril losyonlu
Ocak temizligi için cif mor renkli
Bulaşık makinesinin kapagına camasır suyu damlatabilirsiniz bir kaç damla
Perdeler çok kirlenmişse camasır makinesinin gözüne bir tane yag cöz koyuyorum
Evi süpürürken makinenin içine koku sıkıyorum

Ütü yaparken Johnson Baby bebek kolonyası damlatırım ütünün buhar kısmına giysileri çok güzel kokutuyor

hepsi hoş ama bu çok hoşuma gitti kleopatra..

canım çok güsel fikirler saol
evi süpürüken nasıl içine döküyoz onu anlamadım

uygula canımm cok güzel kokuyor giysiler..gülce sen hangi sehirdesin canım?

önerilerin için tşk ederim canım...Temizlik yapmaya bayılırım ve bayılarak aldığım şeylerdir temizlik ürünleri...canım ben kayseride yaşıyorum ama düğünüm istanbulda olcak eşimin ailesi istanbulda yaşıyor.sen hangi şehirdesin canım

canım çok güsel fikirler saol
evi süpürüken nasıl içine döküyoz onu anlamadım

Canımm ıslak-kuru süprügelerde-sulu süpürgelerde suya damlatabilirsin bir kaç damla kendi kokundan ..
Ya da evde balık yaptın diyelim kullanmadıgın bir kaba su koy içine de yumusaıcı damlat ocakta kaynasın kaynadıktan sonra bütün evde gezdir kokuyu ev cok güzel kokuyor

Bende yazayım...
Bulaşık makinesinin parlatıcı kısmına sirke koyunca çok iyi parlatıyor, zaman zaman deterjanla birlikte koyuyorum...
Kleo'nun dediği gibi süpürgeye koku sıkınca süpürdükçe evide kokutuyor ama ben yumuşatıcı ekliyorum biraz...
Banyodaki bornozlara elbise spreyi sıkıyorum, banyoyuda çok güzel kokutuyor...
Mutfakta yeşil cif, lavabolar için koyu mavi cif var onu tavsiye ederim...
Biz mutfak dolaplarını yağçözle siliyoruz harika oluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…