2011 gelin adayları buyrun sohbete

Arkadaşlar sizinkiler kadar çok parlak fikirlerim yok ama nacizane ben de paylaşayım 1 tanesini...Mutfakta balık vs gibi kokulu bişeyler yaptığımız zaman ocağın üstüne bir kapta yumuşatıcı koyup kaynatınca heryer yumuşatıcı kokuyor tüm kokuyu alıyor...

bende söliyim bikaç tane yerleri arap sabunu ile silin çok güzel kiri çıkartuıyor pırıl pırıl yapıyor ayrıca bezde bembeyaz kalıyor ben bide içine kokulu koyyorum bide banyo temizlerken ıslak mendiller ii oluyor sil at çöpe.

kızlar banada yardım edin çeyizimi beraber düzelim eylülde düğün var ama elde hiç birşey yok dün yemek takımlarına baktıma ma karar veremiyorum neyi nerden nasıl uyguna alabilirim

kızlar banada yardım edin çeyizimi beraber düzelim eylülde düğün var ama elde hiç birşey yok dün yemek takımlarına baktıma ma karar veremiyorum neyi nerden nasıl uyguna alabilirim

Hangi sehirdensin canım?Eger ank'daysan magazalardaki indirimleri paylasabilirim seninle su anda elinde neler var onlara bir bak senin için acil ihtiyaclarını al öncelikle daha sonra da büyük parçalarını alırsın dügününe yakın...

kızlar bn şimdi

örgü battaniye seti
2 kapitone nevresim
1 pike takımı
1 pamuk saten nevresim takımı
1 battaniye
1 tek kişilk nevresim takımı
2 yorgan aldım
yatılı msafrlerim olur szce bnlardan hariç 3 nevresim 1 pike 2 battaniye 1 de uyku seti alsam fazlamı olur

bana fazla olur gibi geldi ama yine de sen bilirsin...benimkiler seninkilerin yarısı kadar canım,ben yeter diye düşünüyorum ama evlendikten sonra da baktık ihtiyaç oluyor alırız

Son düzenleme:

canım çok onar be okadar alma derim saba belki 1 yada taş patlasın 2 tane nevresim al derim
belki kayınvalidende verecektir yaa benimk,i vermişti

bende dün bernardoya baktım fıstık yemek takımı çatal bıçak çelik tencere seti çelik cezve ve çaydanlık 1500 den başlıyordu benim beğendiğim 1880 tuttu almayı düşünüyorum bende

Buketcim benim

3 pike takımım var
5 çift kişilik nevresim takımı (3 tanesi çeyizimdendi. Biri beyaz gelin yatağı için pamuk saten. 2 tane de görümcem verdi)
1 tek kişilik nevresim takımı
2 battaniye. (1 tanesi çeyizimdendi, 1 tane hediye geldi)
1 yorgan hazır aldım 1 tane annem yaptı. 2 tane de kayınvalidem yapmış. Fazla oluyor canım.
Ben derimki evlenince ihtiyacın olursa gönlüne göre alırsın. Çok yığma.

merhaba kızlar nasılsınız?

bugün tek kişilik bir battaniye aldım
koltukta falan uyurken üstümüze almak için
days in colorsun bir ürünüymüş 45 milyona aldım
resmini çekip eklerim inşallah

bende dün bernardoya baktım fıstık yemek takımı çatal bıçak çelik tencere seti çelik cezve ve çaydanlık 1500 den başlıyordu benim beğendiğim 1880 tuttu almayı düşünüyorum bende

ben dün baktım kütahya porselene kampanya vardı çatal bıçak takımı kare yemek takımı 4 tane tencere 2 tane tava bi tane yedek kapagı ile beraber düdüklü tencere çaydanlık 3 tane cezve takımı 6 kişilik günlük ymek takımı bide ekstra kahvaltı takımı seçtim hepsi 1 800 tuttu sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…