- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.021
saol meltemcim sendede ne fikirler varmış beeee
kızlar banada yardım edin çeyizimi beraber düzelim eylülde düğün var ama elde hiç birşey yok dün yemek takımlarına baktıma ma karar veremiyorum neyi nerden nasıl uyguna alabilirim
kızlar banada yardım edin çeyizimi beraber düzelim eylülde düğün var ama elde hiç birşey yok dün yemek takımlarına baktıma ma karar veremiyorum neyi nerden nasıl uyguna alabilirim
bende söliyim bikaç tane yerleri arap sabunu ile silin çok güzel kiri çıkartuıyor pırıl pırıl yapıyor ayrıca bezde bembeyaz kalıyor ben bide içine kokulu koyyorum bide banyo temizlerken ıslak mendiller ii oluyor sil at çöpe.
bana fazla olur gibi geldi ama yine de sen bilirsin...benimkiler seninkilerin yarısı kadar canım,ben yeter diye düşünüyorum ama evlendikten sonra da baktık ihtiyaç oluyor alırızkızlar bn şimdi
örgü battaniye seti
2 kapitone nevresim
1 pike takımı
1 pamuk saten nevresim takımı
1 battaniye
1 tek kişilk nevresim takımı
2 yorgan aldım
yatılı msafrlerim olur szce bnlardan hariç 3 nevresim 1 pike 2 battaniye 1 de uyku seti alsam fazlamı olur
kızlar bn şimdi
örgü battaniye seti
2 kapitone nevresim
1 pike takımı
1 pamuk saten nevresim takımı
1 battaniye
1 tek kişilk nevresim takımı
2 yorgan aldım
yatılı msafrlerim olur szce bnlardan hariç 3 nevresim 1 pike 2 battaniye 1 de uyku seti alsam fazlamı olur
arapsabunu kolay eriyomu canım suda...
elinle eziyozsun vıcık vocok zevkli ama kesin deneyin
bende dün bernardoya baktım fıstık yemek takımı çatal bıçak çelik tencere seti çelik cezve ve çaydanlık 1500 den başlıyordu benim beğendiğim 1880 tuttu almayı düşünüyorum bende
bende dün bernardoya baktım fıstık yemek takımı çatal bıçak çelik tencere seti çelik cezve ve çaydanlık 1500 den başlıyordu benim beğendiğim 1880 tuttu almayı düşünüyorum bende
bende bernardodan aldım herşeyimi çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?