2011 gelin adayları buyrun sohbete

yorgann!!!
annem 3tane yaptı
k.validem 3 tane yapmış
nereye koyacağım diye kara kara düşünüyorummmm

söylediğin için sağol canım ee çaydanlıkta öyle tencere neyse ama çaydanlıkta ısınıyorsa o sorun olabilir

yorgann!!!
annem 3tane yaptı
k.validem 3 tane yapmış
nereye koyacağım diye kara kara düşünüyorummmm

buketcim çaydanlık sapları ısınmıyor benimkiler.

didoşum napcaksın o kadar yorganı

aslıcım herşeyin çok güzel ama benim favorilerim 3 lü şamdanın ve bornoz takımların

Benim yatak odası için aldıklarım
3 adet nevresim takımı
1 adet uyku seti
1 adet pike takımı
1 tane ceyiz için pike takımı annem yaptı
1 tane kaz tüyü yorgan
1 tane de gelin yatagı için saten nevresim takımı alacagım babannem bana da yün yorgan yaptı aama ben götürmeyecegim yüne karsı alerjim var evde de hiç kullanmadıgım tek kişilik nevresim takımım var onu götürecegim baska da bir sey almayı düsünmüorum sonucta her sene yeni modeller cıkıyor yer kaplamasına gerek yok...evlendikten sonra da alınır..

ayşecim saol canım bilom ama 2 ci yapışım olacak inş. güsel olurr
kıslar siz evlenin yapcaz dajha çok sohbetler biz size veririz ozamna ayşeyle beraber yemek tarifleri

bencede yeterli canım birde tek kişilik yorgan alsan olabilir. Benim yatak odası için aldıklarım;

HENÜZ HİÇBİRŞEY

ayşe sen domates koyuyormusun onu merak ettim canım

Elçincim ben bi tencerede tereyağı ve mısırözü yağı ile birlikte mantarları kavuruyorum.
Başka bi tencerede ise sırasıyla soğan, kırmızı biber, salça, menemenlik olarak hazırlanmış domates ve baharatlarımı kavuruyorum.
Sonra ikisini karıştırıp biraz daha pişiriyorum.
Benimde 2. Yapışım ilkini tavuklu yapmıştım güzel olmuştu bakalım bu nasıl olacak.
Sen de tariff eder misin canım fikir olsun banada

ayşecim bende ilkönce tereyağı ve mısırözü yagını koyuyorum daha sonra soganlarımı koyuyorum mantarları koyuyorum onlar suyunu bırakıyor yeniden çekiyırr sonra kırmızı biber yeşil biber sarmısak 1 tanede domates koyuyorum güzelce pişiyorr pişmeye yakınsa baharatları koyuyorum ben salça kullanmıyorum canım

bugün se tavuklu yaptım domates koymadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…