- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.041
Buketcim benim
3 pike takımım var
5 çift kişilik nevresim takımı (3 tanesi çeyizimdendi. Biri beyaz gelin yatağı için pamuk saten. 2 tane de görümcem verdi)
1 tek kişilik nevresim takımı
2 battaniye. (1 tanesi çeyizimdendi, 1 tane hediye geldi)
1 yorgan hazır aldım 1 tane annem yaptı. 2 tane de kayınvalidem yapmış. Fazla oluyor canım.
Ben derimki evlenince ihtiyacın olursa gönlüne göre alırsın. Çok yığma.
canım fayanslar içinmi yoksa parkeler içinm,
bana fazla olur gibi geldi ama yine de sen bilirsin...benimkiler seninkilerin yarısı kadar canım,ben yeter diye düşünüyorum ama evlendikten sonra da baktık ihtiyaç oluyor alırız
canım çok onar be okadar alma derim saba belki 1 yada taş patlasın 2 tane nevresim al derim
belki kayınvalidende verecektir yaa benimk,i vermişti
Buketcim benim
3 pike takımım var
5 çift kişilik nevresim takımı (3 tanesi çeyizimdendi. Biri beyaz gelin yatağı için pamuk saten. 2 tane de görümcem verdi)
1 tek kişilik nevresim takımı
2 battaniye. (1 tanesi çeyizimdendi, 1 tane hediye geldi)
1 yorgan hazır aldım 1 tane annem yaptı. 2 tane de kayınvalidem yapmış. Fazla oluyor canım.
Ben derimki evlenince ihtiyacın olursa gönlüne göre alırsın. Çok yığma.
Selam kızlar. Ancak fırsat bulup gelebildim.
çok yoğunum. İyisinizdir inşallah.
merhaba kızlar nasılsınız?
bugün tek kişilik bir battaniye aldım
koltukta falan uyurken üstümüze almak için
days in colorsun bir ürünüymüş 45 milyona aldım
resmini çekip eklerim inşallah
canım hoşgeldin sen yoksun merve yok deniz yok zuzu var ama yokÖzledik hepinizi
Yoğunluktan şekerim ya=)
İşleri yaparken aklımın bi köşesi hep burda :86:
Nasılsın canım :)
bnde 1-2 tane yorgan yeter diorum elçin
bnde 1-2 tane yorgan yeter diorum elçin
Canım ya merve kim ben isim olarak kimseyi tanımıyorum uzaktan takip ediyordum sadece topiği..Almadan önce fikrim olsun,sonra pişman oluyorum geneldeNesrin selam canım iyiyim sende iyisindir inşallah görüşemiyoruz artık eskisi gibi.
Buketcim benim çelik tencerelerinde bernardo. Korkmaz tarafından üretiliyormuş. Kaliteleri iyi ama malum metal kapak, bazen ısınıyor. Bi araştır canım.
Gülcecim ben taçtan 170 e almıştım. Çok severek kullanıyorum. English homeların kalitesi hakkında en çok mervenin bilgisi vardır. Bi soralım ona.
Aslıcım merhaba canım
Betülcüm bence de yün yatak yaptırma, çok yer kaplar. Ben istikbalden silicon yorgan almıştım çok terletti. Sonra yüne geçtik. Yün çok rahat hiç terletmiyor. Ince Tabi bizimki. Annem bilerek ince yaptı.
Ama tabi 1-2 yılda bir yıkatıp yeniden yorgan yaptırmak lazım heralde. Işi çok onunda. Silicon yorgan almayın kızlar önermem.
Canım ya merve kim ben isim olarak kimseyi tanımıyorum uzaktan takip ediyordum sadece topiği..Almadan önce fikrim olsun,sonra pişman oluyorum genelde
gülcecim merve eftelyasanem oluyor
bu yazıyı görürse yazar zaten.
çok tatlı biridir
senin ismin ne canım?
nereden yazıyorssun.
iyiyim canım bugün işlerimde iyi keyfim yerinde o yüzdenHafta sonu çeyiz aldın mı çeyiz
Nesrin selam canım iyiyim sende iyisindir inşallah görüşemiyoruz artık eskisi gibi.
Buketcim benim çelik tencerelerinde bernardo. Korkmaz tarafından üretiliyormuş. Kaliteleri iyi ama malum metal kapak, bazen ısınıyor. Bi araştır canım.
Gülcecim ben taçtan 170 e almıştım. Çok severek kullanıyorum. English homeların kalitesi hakkında en çok mervenin bilgisi vardır. Bi soralım ona.
Aslıcım merhaba canım
Betülcüm bence de yün yatak yaptırma, çok yer kaplar. Ben istikbalden silicon yorgan almıştım çok terletti. Sonra yüne geçtik. Yün çok rahat hiç terletmiyor. Ince Tabi bizimki. Annem bilerek ince yaptı.
Ama tabi 1-2 yılda bir yıkatıp yeniden yorgan yaptırmak lazım heralde. Işi çok onunda. Silicon yorgan almayın kızlar önermem.
yapışma yapmıyor dimi tencereler canım sadece sap sotunu mu oluyor? Birde kütahyaya bakayım da ona göre karar vereceğim artık
Selam ayşecim. Benim bi yün yorganım var kalın yapıldı sanırım o.
Ananem yapmıştı rahmetli önceden. Ankaranın soğuğuna göre yapmıştır kadıncağız.
Bide silikon aldım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?