2011 gelin adayları buyrun sohbete

:86: ayyy didoshh iyiki degistirdim kiz o zaman gercekten asil duruyor ama bu ya.nisanlimda ee der ben bunun pullarinda yatamam kulakalrima takilir der hala anlatamadim sus olarak kullanacagimizi:84:

kazaraaa yatarsa pullar batınca deneme yanılma yoluyla öğrenecektir canımcımmmm

zuhal bence de çok hoş şeker.diğeri de güzeldi ama bununla kıyaslayınca bu daha havalı.

benim yatak odam da çok geniş değil maalesef.o yüzden öle abartılı bişey almayı hiç istemedim.benimkiler de çok sade

bu arada kızlar bugün işyerinden sıkıntıdan oturdum davetiye yazımı yazdım
gülmeyin ama
(biz beşiktaş maçı uğruna tanıştıktaa ondan böle bişi yazdım )

kleo tadilat değil canım bizimki.sıfır ev yeni yapılıyor.şu an sıvası bitmek üzere işte.ocak ayı içinde fayansları seçicez.sırayla gidecek işte hazırlıklar.sonra mutfak dolabı için model beğeneceğiz.

Şok Transfer !!!
T****n ailesinin yıldızlarından Emine, M****u ailesine transfer oluyor... Yiğit ile prensipte anlaşan Emine' nin imza töreni 04.06.2011 ' de Turban Kır düğün alanında gerçekleşicek.
Bu muhteşem töreni sakın kaçırmayın :)

valla benimkine kalsa yerde gokte yatarmis yatak ortusuda ne diyorr:86:

yaaa benimkine kalsa 6 tabak 6 çatal kaşık bıçak 6 bardak olsun 2 tencere bide yatak yorgan yastık bu kadarla ev hazır :90:
diyorum çay bardağı aldım falan ne gerek var biz kupada içiyoruz aşkım diyo hiç misafir gelmiycek anlıyacağın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…