2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet glp yi ben de beğenmiyorum.bizim evdekiler glp amcam iyi diye taktı ama ben beğenmedim hiç.inşaata da glp veriyor ama:26:

genellikle glp yada nsk takar mutehaitler nsk bir derece daha iyidir bu ürünler sorun çıkarana kadar kullanılabilir ama sonra artema eca yada grohe ile değiştirmek gerekir.

biz kendi evimizdeki bataryaların hepsini artema ile degistirdik ...starda film basladı degişik bir filme benziyor aaa bu arada bu sene cok moda olan gri oje varya ondan aldım bugün...

en güzelini yapmışsınız canım hangi modeli beğendiniz merak ettim?

bilmiyorum ki tatlım babam yaptırdı 1 sene filan oldu babam tadilat işlerinden hiç anlamıyor o yüzden dünya para veriyoruz alıyoruz bozulana kadar ..bu arada canımm tam bir mudo hastasıyım ben ne kadara aldın yumurtalıklarını....ben ordan kahvaltı seti yapacagım

bende ordan kahvaltı takımımı tamamlamayı düşünüyorum canım yumurtalıklardan işe başladım tanesi 17,15 tl idi canım diğer gidişimde peynir zeyfin felan koyacağım 4 lü kahvaltılık beğendim oda böyle ahşap

ben de bir bakıyım canım 2 tane alsam yeter heralde yalnız ben outlet mudo'ya bakıorum ordan mangoya iniorum outletin de fiyatları uygun oluyor 4'lü ahsaplar sık en son fiyatı yanlıs hatırlamıyorsam 49 liraydı ben mudo'dan ahsap sekerlik ahsap havan sosluk porselen limon sıkacagı zeytinlik peçetelik aldım onun beyazı cok hosuma gidiyor...

günaydın kızlar
aslıcım güle güle kullan bornozunu inşallah banada istediğim gbi bornoz böle uygunna denk gelir..

kizlar selam yatak ortumu degistirdim bunu aldim nasil sizceEki Görüntüle 119928
tac fabio yatak ortusu kirli beyaz tam beyaz degil resimdeki gibi :89:

zuzuuu bn beyazı daha çk sevdiğim ve kendmde açık renk almayı düşündüğüm için bu yatak örtünü daha çook beğendm bu daha ağır ve zarif duruo içine sndyse güle güle kullan bacm hem kaliteli taçın hemde çk uyguna aldn darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…