- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.161
kleo tadilat değil canım bizimki.sıfır ev yeni yapılıyor.şu an sıvası bitmek üzere işte.ocak ayı içinde fayansları seçicez.sırayla gidecek işte hazırlıklar.sonra mutfak dolabı için model beğeneceğiz.
kleo tadilat değil canım bizimki.sıfır ev yeni yapılıyor.şu an sıvası bitmek üzere işte.ocak ayı içinde fayansları seçicez.sırayla gidecek işte hazırlıklar.sonra mutfak dolabı için model beğeneceğiz.
aynı canımm bizimki de sıfır bina ama müteahhitin yaptıgı dolaplar kullanıslı olmuyor diye kendi zevkimize uygun yaptırmak istedik hem bu sırada da banyo dolabı bi de koridora gömme dolap da yaptıracagız onlar da aradan cıkar diye düsündük...
Güle güle oturun içinde canım... mutlu huzurlu çoluk çocuk miss gibi inşallah
hanii kii yazii gollu molluuu birsey degildir umarim
Şok Transfer !!!
T****n ailesinin yıldızlarından Emine, M****u ailesine transfer oluyor... Yiğit ile prensipte anlaşan Emine' nin imza töreni 04.06.2011 ' de Turban Kır düğün alanında gerçekleşicek.
Bu muhteşem töreni sakın kaçırmayın :)
kizlar selam yatak ortumu degistirdim bunu aldim nasil sizceEki Görüntüle 119928
tac fabio yatak ortusu kirli beyaz tam beyaz degil resimdeki gibi :89:
çok yaratıcıbeğendim.
bu tarz olacak ama yan dolabını uzun yaptırıp havluları koymayı düşünüyorum
http://www.yukselahsap.com/banyo_4.jpg
kleo ben banyo dolabını asma olanlardan yaptırmayı düşünüyorum.öle beyaz falan değil de mobilya renginde.çamaşır makinasını da dolap içinde bırakacak şekilde düşünüyorum bakalım.
girişe de geniş bir vestiyer alıcaz ya da yaptıracağız.
Buketcimm ben istanbulda olucam tatlım Bursada olsam sana yaptırırdım ama sen de yol gösterirsin artık bize ..selaleli çesmelerden çok istedim ama hem pahalı diyorlar hem de cok su harcıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?