2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynı canımm bizimki de sıfır bina ama müteahhitin yaptıgı dolaplar kullanıslı olmuyor diye kendi zevkimize uygun yaptırmak istedik hem bu sırada da banyo dolabı bi de koridora gömme dolap da yaptıracagız onlar da aradan cıkar diye düsündük...

Güle güle oturun içinde canım... mutlu huzurlu çoluk çocuk miss gibi inşallah

benimkine gönderdim yazıyı yorumu şu oldu
"aşkım babaannem bu davetiyeyi okusa benim maçta ne işim var der anlamaz"
dedim boşver ona davetiye vermeyiz zaten gelcek nasılsa

ben de banyoya ayrı dolap yaptıracağım.duş kabinini ve küvetini amcam koyacak(inşaat malz satıyor amcam).mutfağı müteahhit yapacak ama daha değişik ürünler kullanacak.farkını vereceğiz.onun da modelini falan seçicez bakalım

Güle güle oturun içinde canım... mutlu huzurlu çoluk çocuk miss gibi inşallah

sağol cnm darısı başınıza

Ben de banyoya aynalı dolap begendim önünde de spot ısıkları var ...camasır makinesini de dolap kapagı yaptıracagım bulasık makinesine de ikisi de kapalı olsun bir de yerin varsa koridorada dolap yaptır hem içine ayakkabılarını falan koyarsın ayrı da vestiyer almana gerek kalmaz...

kleo ben banyo dolabını asma olanlardan yaptırmayı düşünüyorum.öle beyaz falan değil de mobilya renginde.çamaşır makinasını da dolap içinde bırakacak şekilde düşünüyorum bakalım.
girişe de geniş bir vestiyer alıcaz ya da yaptıracağız.

kleo çok hoş bu da.ben çamaşır makinamı da banyoya koyacağım için böle çok fazla geniş alanım olmayabilir.bakalım nasıl bir model çizebilcez

sag ol canımm seninki de cok hos
planı söyle cizdirebilirsin sonucta herseyi siz yaptıracaksınız kapının yanına lavaboyla bu dolabı koydur kapının karsısına çamasır makineni çamasır makinenin yanına klozet banyonun diger ucunda da küvet ve dusakabin koydur eger tabiki çizimler müsait olursa biz böyle yaptırıyoruz...

burda olsanız hepinizin banyosunu yapardım ben

Buketcimm ben istanbulda olucam tatlım Bursada olsam sana yaptırırdım ama sen de yol gösterirsin artık bize ..selaleli çesmelerden çok istedim ama hem pahalı diyorlar hem de cok su harcıyor diyorlar

spicy

kleo kapıdan girişte hemen sağda lavabo olacak.lavabonun yanında makina.yan tarafta da klozet.klozet içte kalıyor.dışarda kiler var o kileri küçük tutup banyoya katmışlar genişlemiş banyo ii olmuş:97:

Buketcimm ben istanbulda olucam tatlım Bursada olsam sana yaptırırdım ama sen de yol gösterirsin artık bize ..selaleli çesmelerden çok istedim ama hem pahalı diyorlar hem de cok su harcıyor diyorlar

glp markasının şelale bataryaları çok ucuz canım ama o markada paslanıyor hemen bizim şelale lavabo bataryamız yok ama ben firma yerinde olsam üretirdim Ben 2011 takvimi yollarım size orda ay ay banyo modelleri oluyor 2010 takviminde harika banyolar vardı

evet glp yi ben de beğenmiyorum.bizim evdekiler glp amcam iyi diye taktı ama ben beğenmedim hiç.inşaata da glp veriyor ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…