2011 gelin adayları buyrun sohbete

Betül'cüm ben bu tür uzun ömürlü ürünlerde marka taraftarıyım.
En azından emin olup alabiliyorsun, görünüşü çok güzel ama bilen anlayan birine sormakta fayda var.
Fiyatıda taç battaniyelerle aynı...

Şöyle bakınca güzel gibi duruyor ama çok incemi acaba.
Ben minteks marka aldım battaniye çok güzel.

şimdi nette braz araştrdm aslı siteleri filan var yeri ıspartada trkiyenin ilk vizon tipi akrilk battanyesini üreten bi marka siteleride öyle basit değil hem ısparta halıların filan esas yapıldığı yer blmiormki alsammı limangoda 5 lirada hediye çekim var yılsonuna kadar kargo ücreti vermem ama kararsz kaldım fikir verin kızlar.. şimdi nişanlıma mail attım battaniyeyi bakym o da beğenecekmi

Günaydın kızçeler...
Canımcım fiyat çok iyi fakat marka hakkında bilgim yok...
Aslında ürünü inceleme şansın varsa bi bak istersen, fiyat çok uygun geldi bana...

esra haklısın bnde senn gbi düşünüorm ama saçlı da hç blmediğim bi markaydı limangodan aldm onuda gzel çıktı bunuda nette araştrdm öyle basit bişeye bnzemio ama rengne aldanıp sonra pişman olmkta istemiorm karar weremedm

deniz bacı siz ne şafağı sayıyorsunuz bakim.. şafak 1 3 9

kızlar diriteksin merkezini aradım istanbulda aksarayda bi mağazada satılıomş numarasını verdler aradım sordm 45 lira dedi limangoyla arada 25 lira fark var nişanlıma söledm brlkte gder bakarız dedi çk gzel gözüküo ama acaba iisimi blmiorm hç duymadm inşallah yerne gderblrsek bakarım

Meltemim evlilik çok güzel gidiyor maşallah
Allah sizlere de en güzel şekilde nasip etsin.
Eşim işe başladı 6.50 de çıkıyor evden kuzum
Sabah uyanıyorum ona sandviç hazırlıyorum.
7.15 te de ben çıkıyorum.
Akşam o yine 6.50 de evde oluyor
Ben yine 7.15 te.
Çok enteresan bu durum.

Sonra işte yemekti, çaydı meyveydi.
Nasıl geçiyor günler anlamadım daha hiç
Bi dk sıkılacak vaktim olmadı henüz.
Evin düzenine alıştım yavaştan artık daha iyiyim bu konularda
Dün elçinle tarifleştik evet.

bende seni görmedim şekerimm :)))

züleyham yerim seni çok miniminnacıkmışsın.
Alllah mutluluğunuzu daim etsin canım

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Elçinim günaydım bacım

Elçinnn ben de evlenip evimde oturup ayaklarımı uzatıp evimde kariyer yapmak istiorum :89:

wallameltem ben çok memnunum biraz dahah oturim sonra çalışim die düşünüyorum evimin keyfini sürüyorum yaa
ayşecim hoşbulduk superisi hoşbulduk kıslarr
bende veime gittim geldim yorumlara baktımm

ne güzel anlatmışın yaaaaaaaa :97:

sağol ayşemmmmaminnn hepimizin mutluluğu daim sonsuz olsunn
zuhalcikk anlamış demekki ufak olduğmu daha topiğe girerken benide alın dedim fıdıl gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…