2011 gelin adayları buyrun sohbete

bebişimm bunu dah açok beğendim evet tam beyaz değil kırık beyaz gümüş pullarr daha güzel durdu sağolll betüşşş

zuhal bacıı yatak örtün çok güzel güle güle kullan inşallah..

diğer kızçeler hoşgeldiniz hepiniz..

bu arada şafağımız __ 1 3 9 __

bebişimm bunu dah açok beğendim evet tam beyaz değil kırık beyaz gümüş pullarr daha güzel durdu sağolll betüşşş

yavrm bekle bz esrayla kepçeleri senden önce aldık hala sipariş aşamasnda bnmki kızlarında dediği gbi yeni yıl trafiğine takılmş olablr düdüklün

ayrıca gülee gülee kullan inşallah süslü yatak örtünü sakın diim nişanlııda yatrma üstnde :))

kızla bu arada esra söylemşti daha önce limangoya gelen markalar markafoniye bkaç gn snra daha uyguna gelio die.. dün limangoya sarev geldi bugnde markafoniye gelmş dn orda 156 lira olan saten nev. takımları bgn markafonide 124 lira gerçi bna sorarsanz dışardaki fiyata gre ikiside pahalı dışardada 120 lira filan saten nev takımları

Aylincim nasılsın?biraz daha toparladın mı kendini?

eh işte canım yaa idare ediyoruz
bu akşam kayınvalidemlere gidicem
nişanlımla birlikte konuşucaz düğün tarihini belirliycez inşallah artık
malum babam karışmıyo

zuhal bacıı yatak örtün çok güzel güle güle kullan inşallah..

diğer kızçeler hoşgeldiniz hepiniz..

bu arada şafağımız __ 1 3 9 __

39 lara hatta 9 lara düştüğü günleri göresin inşallah

aminn kızlarr çok şükürrr günler azalıyor. perşembe yemin töreni var 2 gün sivilde ailesi yer tuttu orda kalacaklar doya doya görüşürüz inşallah sevdiğimle telden tabi

Aylincim torunu kucagına alınca geçicektir siniri ya da sen evden gelin çıkarken anlar sana yaptıklarını...

valla canım büyük konuşmak istemiyorum da
evlendikten sonra mümkün mertebe o evde yokken gidicem annemi ve kardeşimi görmeye
allah çocuk verirse de çok fazla göstermeyi düşünmüyorum
ne yalan söyleyeyim
ama dediğim gibi hayat bu ne olacağı hiç belli olmaz
o yüzden öyle yaparım böyle yaparım demek istemiyorum
benim düğün zamanımda da evde olacağını ve evden beni kendisinin çıkartıcanı zannetmiyorum
büyük bi ihtimal bi yerlere gider
artık benide öksüz gibi aile büyüklerinden biri ya da patronum çıkarır evden
babamdan daha fazla babalık yapıyo bana

Hayırlısı olsun Aylinciğim inşallah ya.
Allah babana hidayet versin diyeceğim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…