- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.221
öyle deme tatlımm babandır herkesin aile içerisinde sorunları oluyor sakın ama sakın babanın bedduasını alma sonucta sen calısmadıgın zamanlarda da onun parasıyla sen bu yaslara geldin..kimsenin hayatı 4-4'lük degil herkes tabiki de kendi topragından kendi tanıdıgı birisiyle evlendirmek ister ben de aynı durumları yasadım biz sevgiliyken de babam cıktıgımızı biliyordu ben de götürdüm babamla tanıstırdım babam hiç istemedi hatta nisanlıma da arayıp benim kızımın hayatından cık demiş benimle küstü aynı evin içerisinde küs kaldık düsünsene ben herseyimi babama anlatırdım ama anlatamıyordum sonra nisan oldu şimdi Allah'a çok sükür ki durumlar iyi...sana tavsiyem nisanlınla fazla vakit gecirme bu dönem de herseyi kıskanıyorlar...
sabır aylincim sabır biraz daha
zuhal kız senin yüzünden çorap alıyorum gördüğüm yerde :)))
dün aldım bir kaç çift daha evimiz boyanıyor kum beji kadife dokunuşlu çıkmış :))
yesemin dün giremedim ya şafak kaçtı görmedim nişanlım soruyor şafak kaç ?? öyle pat diye olunca kafam duruyor dedim şimdi yasemin yazmıştır da :
kız senin nişanlında mı asker de
ayy kafam karıştı iyice
yok canım asker değil düğün tarihine denk geliyor ya ondan takılıyorum işte
kum beji kadife nasıl bi renk merak ettim şimdi deniz silinebiliyormu?ben de salonum da yemek masasının oldugu yere duvar kagıdı yaptıracagım...
he anladım ne zamandı sizin düğün
mayıs 20 kına 21 düğün kısmetse
mayıs 20 kına 21 düğün kısmetse
hayırlısı olsun canım
allah kısmet ederse bizimde mayıs ın ilk haftası falan olucak herhalde
hadi kaçtım ben byeeee
slm çıtırlarrrrr :)))
ben geldimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?