2011 gelin adayları buyrun sohbete

öyle deme tatlımm babandır herkesin aile içerisinde sorunları oluyor sakın ama sakın babanın bedduasını alma sonucta sen calısmadıgın zamanlarda da onun parasıyla sen bu yaslara geldin..kimsenin hayatı 4-4'lük degil herkes tabiki de kendi topragından kendi tanıdıgı birisiyle evlendirmek ister ben de aynı durumları yasadım biz sevgiliyken de babam cıktıgımızı biliyordu ben de götürdüm babamla tanıstırdım babam hiç istemedi hatta nisanlıma da arayıp benim kızımın hayatından cık demiş benimle küstü aynı evin içerisinde küs kaldık düsünsene ben herseyimi babama anlatırdım ama anlatamıyordum sonra nisan oldu şimdi Allah'a çok sükür ki durumlar iyi...sana tavsiyem nisanlınla fazla vakit gecirme bu dönem de herseyi kıskanıyorlar...

ya ana baba hakkı tabiki ödenmez bunun bilincindeyim zaten
ama onun yaptığı da babalığa sığmaz
bu durum kıskançlık falan değil
gerçekten burdan anlatmamla anlayamazsınız yani durumu
kıyamamazlık kıskançlık falan değil yani durum

sabır aylincim sabır biraz daha

zuhal kız senin yüzünden çorap alıyorum gördüğüm yerde :)))

dün aldım bir kaç çift daha evimiz boyanıyor kum beji kadife dokunuşlu çıkmış :))

yesemin dün giremedim ya şafak kaçtı görmedim nişanlım soruyor şafak kaç ?? öyle pat diye olunca kafam duruyor dedim şimdi yasemin yazmıştır da :

kız senin nişanlında mı asker de
ayy kafam karıştı iyice

Deniz saten boyalar silinebiliyor sonucta her sene badana yaptıramayız ki o yüzden silinebilir olması önemli...
Aysecimmm evlilik hayatı nasıl gidiyor görüyorum güzel güzel tarifler veriyorsun
Wanted Buket nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…