2011 gelin adayları buyrun sohbete

daha sık aralıklarlar gelip kendimi hatırlatmam gerek
ay bu teskeremizi hayrılısıyla bi alalım
düğün hazırlıkları çok hız kazanacak
nişalım tutacak elimden alışverişe

geçenlerde aklıma geldin kız en son geldiğinde çok kötüyüm zaman geçmiyor beni uyutsunlar istiyorum diyordun senden ses çıkmayınca korktum ama çok şükür ki iyimişsin

geçenlerde aklıma geldin kız en son geldiğinde çok kötüyüm zaman geçmiyor beni uyutsunlar istiyorum diyordun senden ses çıkmayınca korktum ama çok şükür ki iyimişsin

evet ilk günler saatler dakikalar saniyeler gecmek bilmiyordu ya ne kadar kötü oluyor insan sadece yasan bilir canım ya simdi sevincliyim askerime gidecegim diye ama dönüşte bundan çok daha beter olacagım sanırım onu orda bırakıp gelmek çok zor çokkkk

çok teşekkürler betül daha iyileri tüm gelin adayı arkadaşlarımın olsun
özdilek hamam setini aldım
fiyatı 299,99 bu fiyatlarada sinir oluyor ya adam gibi neden yazmazlar sanki :95:

hamam seti mi bornoz takımımı ikisi bir aradamı sultan sadece hamam setine 300 lira pahalı geldi bna

Son düzenleme:
bnmki limangoya diil markafoniye üye limangoyada yaparım en kısa zamanda :))

neden işszlk maaşı alacaksnki esra evlendkten sonrası için mi?

Evet canım evlendikten sonra çalışmayacağım için bir gelir olsun istiyorum...

Canımcım patronumla konuştuk mayıs sonunda bırakıyorum nasipse...
Şansa bak bee şirketi büyütüyorlar şimdi başka elemanlar alıacak ve benim yanıma yardımcı almayı düşünüyorlarmış...
Buda maaşımın artması demek ama sadece 5 aycık

canım markayı bilmiyorum ama fiyat olarak bence çok uygun yanii

minteks hiç duymadm cnm ama aslı battanyesini aldı gzel çıkmş eğer gzelse çk uygn fyatı hamam setleri tek başına o fyata olablio

işte şekerler bende bilmiyorum markayıııı:26: :26: :26:

kıslar ben bir dışarı çıkıp gelecem işim vardaa görüşürüzz sonraa

görüşrüz elçincimm
bende bi göbişi doyurup geleyim kızlaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…