2011 gelin adayları buyrun sohbete

ama evlenince zaten tazminat alamayacak mısın canım

canım resmini eklemek istiyorum ama nasıl yapılıyorsu
hızlı resim yükledendi dimi
ewt cnm hızlı resimden

olsn esra 5 ayda 5 aydır bi ihtyacını grür.. acaba bze yılbaşından sonra zam yapılcakmı bnde onu merak ediorm

evet canım özdilek haneden aile seti diye geçiyor arkadaslar pahalı dedi ama 300 aldık

2 bornoz 2 baş havlusu 2 banyo havlusu 2 de terlik varsa bencede pahalı canım taçın bambu setleri 250 civarı bence onlar çok daha şık ama yinede alınmış alınmıştır canım iyi günlerde kurulanın

2 bornoz 2 baş havlusu 2 banyo havlusu 2 de terlik varsa bencede pahalı canım taçın bambu setleri 250 civarı bence onlar çok daha şık ama yinede alınmış alınmıştır canım iyi günlerde kurulanın
evet bambu takımalrda vardı ama ben bornuz alacagım diye arastırmaya başladıgımdan beri bu takımda gözüm kalmıstı saolsun babam kırmadı aldı

normal fiyatı ne blmiorm ama gzelmş güle güle kullan sultancım kızların brnin daha çeyizinde vardı bu bornoz takımı..
çok teşekkür ederim canım benım babam moral olsun diye hiç ses cıkarmadı bu aralar askerligi ben yapıyorum sankı yemeden içmeden kesilince kıyamadı kızına

ewt buketcm bnde inşallah nasip olrsa taçın bambu setlernden alıcam çk hoşuma gdio.. şu ana kadar en uygun 255 liraya grdm inşallah sevgilimle bi gn eminönüne gdip araştrıcam

ewt buketcm bnde inşallah nasip olrsa taçın bambu setlernden alıcam çk hoşuma gdio.. şu ana kadar en uygun 255 liraya grdm inşallah sevgilimle bi gn eminönüne gdip araştrıcam

evet kızlar onlarda gercekten güzellerdi ama yakın renkler almak istedim içime bu sindi annemler özdilegin bursadakı magzasındada fiyatın aynı oldugunu söyledi özdilekte fiyat degişmiyormus calısanlarda böyle dedi tabi dogruluk derecesini bilemem

bende şu sewimli ev aletlerimi tamamlayayım sıra tekstile gelecek canım o zaman benimde ilk için şu bambu bornozlar için fiyat araştırması yapmak olacak

özdilek mağzalarında fiyat tektir canım ama bursada kapalı çarşıda özdileğin ürünlerini satan dükkanlarda pazarlık payı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…