- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.321
Evet canım evlendikten sonra çalışmayacağım için bir gelir olsun istiyorum...
Canımcım patronumla konuştuk mayıs sonunda bırakıyorum nasipse...
Şansa bak bee şirketi büyütüyorlar şimdi başka elemanlar alıacak ve benim yanıma yardımcı almayı düşünüyorlarmış...
Buda maaşımın artması demek ama sadece 5 aycık
ewt cnm hızlı resimdencanım resmini eklemek istiyorum ama nasıl yapılıyorsu
hızlı resim yükledendi dimi
Evet canım evlendikten sonra çalışmayacağım için bir gelir olsun istiyorum...
Canımcım patronumla konuştuk mayıs sonunda bırakıyorum nasipse...
Şansa bak bee şirketi büyütüyorlar şimdi başka elemanlar alıacak ve benim yanıma yardımcı almayı düşünüyorlarmış...
Buda maaşımın artması demek ama sadece 5 aycık
ama evlenince zaten tazminat alamayacak mısın canım
ewt cnm hızlı resimden
olsn esra 5 ayda 5 aydır bi ihtyacını grür.. acaba bze yılbaşından sonra zam yapılcakmı bnde onu merak ediorm
buketcim nasılsın canımm ne var ne yok kıss
Evlilik parası ayrı.
O yasal zaten, ama ben anlaşmalı işsizsizlik parasıda almak istedim ve söyledim.
Patronda seni çıkarmış gibi gösteririm alırsın dedi...
çok şıkmış özdilek mi bu ve kaça aldın canım?
Selam kızlarr
bi selam verip çıkıcam kayınvalideme babama kaynıma aşkıma hediye almaaya gidicem şimdi battım bu ay ben
evet canım özdilek haneden aile seti diye geçiyor arkadaslar pahalı dedi ama 300 aldık
evet bambu takımalrda vardı ama ben bornuz alacagım diye arastırmaya başladıgımdan beri bu takımda gözüm kalmıstı saolsun babam kırmadı aldı2 bornoz 2 baş havlusu 2 banyo havlusu 2 de terlik varsa bencede pahalı canım taçın bambu setleri 250 civarı bence onlar çok daha şık ama yinede alınmış alınmıştır canım iyi günlerde kurulanın
çok teşekkür ederim canım benım babam moral olsun diye hiç ses cıkarmadı bu aralar askerligi ben yapıyorum sankı yemeden içmeden kesilince kıyamadı kızınanormal fiyatı ne blmiorm ama gzelmş güle güle kullan sultancım kızların brnin daha çeyizinde vardı bu bornoz takımı..
2 bornoz 2 baş havlusu 2 banyo havlusu 2 de terlik varsa bencede pahalı canım taçın bambu setleri 250 civarı bence onlar çok daha şık ama yinede alınmış alınmıştır canım iyi günlerde kurulanın
ewt buketcm bnde inşallah nasip olrsa taçın bambu setlernden alıcam çk hoşuma gdio.. şu ana kadar en uygun 255 liraya grdm inşallah sevgilimle bi gn eminönüne gdip araştrıcam
ewt buketcm bnde inşallah nasip olrsa taçın bambu setlernden alıcam çk hoşuma gdio.. şu ana kadar en uygun 255 liraya grdm inşallah sevgilimle bi gn eminönüne gdip araştrıcam
evet kızlar onlarda gercekten güzellerdi ama yakın renkler almak istedim içime bu sindi annemler özdilegin bursadakı magzasındada fiyatın aynı oldugunu söyledi özdilekte fiyat degişmiyormus calısanlarda böyle dedi tabi dogruluk derecesini bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?