2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar geçen gün ipekçenin klozet setini aldım demiştim ya. aldığım modelin aynısına taş işlemiş kadın dükkanında satıyo. ben 55 e aldım kadın 110 dedi. bende taş işleyeceğim çok şık duruyor

özdilek mağzalarında fiyat tektir canım ama bursada kapalı çarşıda özdileğin ürünlerini satan dükkanlarda pazarlık payı oluyor
evt cnm dkkanlar pazarlık yapablio bkaç bişey aldığın zaman daha uygna gelio
bende şu sewimli ev aletlerimi tamamlayayım sıra tekstile gelecek canım o zaman benimde ilk için şu bambu bornozlar için fiyat araştırması yapmak olacak
ooo kim tutar buketiiiiii
ooo hayırlı olsun güle güle kullan yemek yap enişteye
evt onnda ilk yorumu bu oldu sultan geldi dediğimde :))
betül şu limangodan istediklerin mi. nasıl geldi beğendin mi. ayh benimde limangoya üye olmam lazım.

beğedm cnm açtım kontrol ettim bn daha uzun saplı bekliodm brazck daha kısaymş ama rengi çk tatlıı :)

Merhaba kızlar

Hepinize doğunun soğundan sıcacık bir gülümseme,kucak dolusu öpücükler...
merhaba nesrin bndende sana kucak dolusu sevgiler
aaa gözün aydın canım benim yüzükte geldi sırada zuzunun düdüklüsü var
ewt düdüklü bi an önce gelsn yksa zuzu dayanamayıp gdip hepsi buradanın merkezini basacak :))

Ay Betül'cüm geldi demek.
Benimkiler yolsa, nasıl verdiğimiz paraya değimişmi şekerüm?

ewt düdüklü bi an önce gelsn yksa zuzu dayanamayıp gdip hepsi buradanın merkezini basacak :))

az kaldı betüşşş sinir harbii geçiriyorum hadi geçtim göndermemeyi gün içerisinde kesim temin süresi bildirelecektir deniliyorr tam bir oyalama 8 gündür başka birşey yok birdaha da birşey almam bu siteden:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…