- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.341
esra kepçelerim geldiiiiiiiiiiiiiiiii :)
buket bu hepsiburada.com un telefonları hep beklemede tutuyor müşteri temsilcisi bulamadım yasen hiç konuştun mu telefonda
evt cnm dkkanlar pazarlık yapablio bkaç bişey aldığın zaman daha uygna gelioözdilek mağzalarında fiyat tektir canım ama bursada kapalı çarşıda özdileğin ürünlerini satan dükkanlarda pazarlık payı oluyor
ooo kim tutar buketiiiiiibende şu sewimli ev aletlerimi tamamlayayım sıra tekstile gelecek canım o zaman benimde ilk için şu bambu bornozlar için fiyat araştırması yapmak olacak
evt onnda ilk yorumu bu oldu sultan geldi dediğimde :))ooo hayırlı olsun güle güle kullan yemek yap enişteye
betül şu limangodan istediklerin mi. nasıl geldi beğendin mi. ayh benimde limangoya üye olmam lazım.
merhaba nesrin bndende sana kucak dolusu sevgilerMerhaba kızlar
Hepinize doğunun soğundan sıcacık bir gülümseme,kucak dolusu öpücükler...
ewt düdüklü bi an önce gelsn yksa zuzu dayanamayıp gdip hepsi buradanın merkezini basacak :))aaa gözün aydın canım benim yüzükte geldi sırada zuzunun düdüklüsü var
Sultancım aynı benim bornoz takımımdan almışsın :))
Sultancım aynı benim bornoz takımımdan almışsın :))
evt cnm dkkanlar pazarlık yapablio bkaç bişey aldığın zaman daha uygna gelio
ooo kim tutar buketiiiiii
evt onnda ilk yorumu bu oldu sultan geldi dediğimde :))
beğedm cnm açtım kontrol ettim bn daha uzun saplı bekliodm brazck daha kısaymş ama rengi çk tatlıı :)
ewt düdüklü bi an önce gelsn yksa zuzu dayanamayıp gdip hepsi buradanın merkezini basacak :))
öylemi iyi bi tercih yapmısız desene canım
ben çok beyenerek aldım allahta iyi günlerde kullnamayı nasip eder inşallah
nesroşşşşş,selinn hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?