2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuzu ne yap biliyormusun bu söylediklerini oyalamalarını şikayet vara yaz orda yazınca daha çabuk ilgileniyorlar

Son düzenleme:

Ay Betül'cüm geldi demek.
Benimkiler yolsa, nasıl verdiğimiz paraya değimişmi şekerüm?
bn beğendm esracım gzeller bde çekle aldğm için bn daha uygna geldi.. gondol plastkte iyi die bliorm .. 8 parça tanesini 2 liraya ble almş olsam 16 liraya gelrdi daha uygn oldu hem rengide çk şeker :)
zuzu ne yap biliyormusun bu söylediklerini oyalamalarını şikayet vara yaz orda yazınca daha çabuk ilgileniyorlar

evt zuzu şikayet et

Züleyhacım minteks te özdilek gibi bir fabrika
kalitelidir ve çokta uyguna almışşın canım
ark. çalışıyor bütün çeyizi minteks genelde yurtdışı çalışılıyor

denizzz bebişimm ben artık çorap almıyorumm ama baktım güzel vardıı yok dedimm kaçtım ordan hakim oldum kendime Nişanlıma atlet alayım birazda:86:

dünsaten şortlu takım aldım
yılbaşı diye öyle bir getirmişlerki gecelil aman allahım ya bir ipi çeksen herşey ortada yani düşünün.

Banada kız gösteriyor bu nasıl o nasıl bende ay ben onları giyemem ki dedim ben nerdeyse yaağımda çorapla yatıyorum dedim güldü bende öyleydim zaten gecelik üstünde çok durmuyor dedi bende dedimki anlamamışlığa verdim merak ettim yeni evli olunca .)) üşüyüp kalınlrınım giyiyorsun dedim :)))))))))))))) yok dedi atmosfer öyle oluyor dedi sana şunları tavsiye edeim çok hoşlar ben ayda bir tane alıyorum ddiyor kız satıcı gecelik mutlaka şart al bir kaç tane bende ne gerek var iki tane yeter diyordum şimdi özellikle eşim rengini söylüyor dedi hani çıkmasam daha detaylı anlatacak

koptum resmen

satıcı kız haklı da anlatılmaz öyle tabi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…