- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.361
az kaldı betüşşş sinir harbii geçiriyorum hadi geçtim göndermemeyi gün içerisinde kesim temin süresi bildirelecektir deniliyorr tam bir oyalama 8 gündür başka birşey yok birdaha da birşey almam bu siteden:84:
zuzu ne yap biliyormusun bu söylediklerini oyalamalarını şikayet vara yaz orda yazınca daha çabuk ilgileniyorlar
bn beğendm esracım gzeller bde çekle aldğm için bn daha uygna geldi.. gondol plastkte iyi die bliorm .. 8 parça tanesini 2 liraya ble almş olsam 16 liraya gelrdi daha uygn oldu hem rengide çk şeker :)
Ay Betül'cüm geldi demek.
Benimkiler yolsa, nasıl verdiğimiz paraya değimişmi şekerüm?
zuzu ne yap biliyormusun bu söylediklerini oyalamalarını şikayet vara yaz orda yazınca daha çabuk ilgileniyorlar
bn beğendm esracım gzeller bde çekle aldğm için bn daha uygna geldi.. gondol plastkte iyi die bliorm .. 8 parça tanesini 2 liraya ble almş olsam 16 liraya gelrdi daha uygn oldu hem rengide çk şeker :)
Benim kargoda yoldaymış :))
Ben en çok şu kepçe altlığını merak ediyorum.
Dışarıda 5 lira civarı fiyatları, bu şekilde çok uyguna geldi, umarım o güzeldir...
kısack tatlı bişey esra üstü metal altı mor plastik kepçe gbi :)
Çok soru soruyorum ama büyük kepçe koyulabilirmi ona?
Düşermi yoksa?
şu an jilatnnde içinn dernliği nasıl pek bakmadm ama bnce koyulablr esra düşmez
En önemlisi oydu, çünkü zaten alacaktım, birde patates ezeceği alacaktım bu şekilde hepsi beraber alınmış oldu.
Akşama gelir muhtemelen...
En önemlisi oydu, çünkü zaten alacaktım, birde patates ezeceği alacaktım bu şekilde hepsi beraber alınmış oldu.
Akşama gelir muhtemelen...
denizzz bebişimm ben artık çorap almıyorumm ama baktım güzel vardıı yok dedimm kaçtım ordan hakim oldum kendimeNişanlıma atlet alayım birazda:86:
dünsaten şortlu takım aldım
yılbaşı diye öyle bir getirmişlerki gecelil aman allahım ya bir ipi çeksen herşey ortada yani düşünün.
Banada kız gösteriyor bu nasıl o nasıl bende ay ben onları giyemem ki dedim ben nerdeyse yaağımda çorapla yatıyorum dedim güldü bende öyleydim zaten gecelik üstünde çok durmuyor dedi bende dedimki anlamamışlığa verdim merak ettim yeni evli olunca .)) üşüyüp kalınlrınım giyiyorsun dedim :)))))))))))))) yok dedi atmosfer öyle oluyor dedi sana şunları tavsiye edeim çok hoşlar ben ayda bir tane alıyorum ddiyor kız satıcı gecelik mutlaka şart al bir kaç tane bende ne gerek var iki tane yeter diyordum şimdi özellikle eşim rengini söylüyor dedi hani çıkmasam daha detaylı anlatacak
dünsaten şortlu takım aldım
yılbaşı diye öyle bir getirmişlerki gecelil aman allahım ya bir ipi çeksen herşey ortada yani düşünün.
Banada kız gösteriyor bu nasıl o nasıl bende ay ben onları giyemem ki dedim ben nerdeyse yaağımda çorapla yatıyorum dedim güldü bende öyleydim zaten gecelik üstünde çok durmuyor dedi bende dedimki anlamamışlığa verdim merak ettim yeni evli olunca .)) üşüyüp kalınlrınım giyiyorsun dedim :)))))))))))))) yok dedi atmosfer öyle oluyor dedi sana şunları tavsiye edeim çok hoşlar ben ayda bir tane alıyorum ddiyor kız satıcı gecelik mutlaka şart al bir kaç tane bende ne gerek var iki tane yeter diyordum şimdi özellikle eşim rengini söylüyor dedi hani çıkmasam daha detaylı anlatacak
selam kızlar nasılsınız bakalım yılbaşı gecesi planlarınız var mı? nişanlılarınızla,:86::86:
satıcı kız haklı da anlatılmaz öyle tabi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?