2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol aslıcım
hadi ya açık açık söylüyor mu

didoss geçen bi topicte okumuştum burdamıydı bilmiyorum çok güzel oluyor diye..senmiydin canım , tarif istiycektim daha sonra bulamamıştım da yorumu tarifi alabilirmiyim canım mümkünse

canım bende ilk defa yaptım
ama gayet güzel oldu
tarifi vereyim geçmişe dönersen okursun canım

Malzemeler
100 gr margarin(oda sıcaklığında)
1 paket kakaolu puding(arzuya göre)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 kabartma tozu
yeteri kadar un
Hazırlanışı
Margarin, sıvı yağ, yumurtayı derin bir kapta iyice karıştırıp daha sonra pudingi ve kabartma tozunu ekliyoruz karıştırdıktan sonra yeteri kadar unuda ilave edip ceviz büyüklüğünde parçalar alıp şekil verdikten sonra hafif yağlı tepsiye diziyoruz önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pastaların üzerleri çatlayana kadar pişiriyoruz.
hamurumuz kulak memesi yumuşaklığında olacak.

Benim kayınvalideminde bir huyu vardır, teşekkür etmeyi bilmez :))

Benim kayınvalide teşekkür ediyo
niye zahmet etmişsin almasaydın para harcamasaydın filan der.
Ama aldıklarımı beğenmiyor bence.
Belki iyiliğine diyordur çeyizimde olsun diye ama ben onu ona almışım.
Çeyizime zaten alırım ben yani. Hediyeyi geri al sen kullan denirmi

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

mutfak aletlerini alıyorduk bu akşam bi hızla babayı durdurdum bi araştırıyım diye.Beyaz eşyaları bosch dan aldık küçük aletleride ordan alıcaktık önerirmisiniz?kırmızı serisi varya çok hoşuma gidiyor.

bizen en çok ne lazım olur bu aletlerden?

Beyaz esyaları siz mi aldınız canım?Ben babama sadece yatak odamı aldıracagım pahalı bir model begendim baska birsey istemeye yüzüm yokevde kullandıgımız küçük ev aletleri Arcelik ama ben Tefal almayı düsünüorum Kettle mı aldım şimdi de blendır ve mikser içinde set alacagım...

evet babacım atanmamı bekleyemediği için ihaleyi ona yıktım damat sahibi olucam diye tutturmasaydı:)
bosch veya siemens düşünüyordum.
beyaz eşyaları bosch dan aldık tabi babama yüklendiğim için ve kirada oturacağım için ankastre falan almadım nasipse evim olunca değiştiririm diye.

benimde kafam karıştı bizim evdeki mutfak robotu hiç kullanılmıyor el blendırı daha çok işimize yarıyor.ama forumda set alın demişler kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…