2011 gelin adayları buyrun sohbete

yarın yemin töreni var nişanlımın ve evcimen iznini uzatmışlar p.tesi günü teslim olacakmış hem seviniyorum 4 gün boyunca tel msn di hasret gideririz diye, bi yandan içim buruk bende yanında olsam ne olurdu diye çünkü çok çok özledim bitanemi........

şafak_ 1 3 8_

tek gitme kardeşinide al ailen öylede izin vermiyor mu ??

günaydın fısıklar gözün aydın yasemin kavuşacaksın sevdiğine

inşallah canım dört gözle bekliyorum yarını inanki.

tek gitme kardeşinide al ailen öylede izin vermiyor mu ??

denizcim malesef yinede izin vermiyor yoksa kayınvalidem önce istanbula gelip beni alıp öyle gidecektiler balıkesire.. nediyim bunada şükür

GÜNAYDIN KIZÇELEEEER

aslı yasemin sabah faceyi açtım gülbin hoca eklemiş beni.. nasıl mutlu oldum anlatamam hemen msj yazdm szdende bahsettim :))

Hayırlı olsun şekerim
Gülbin hoca face filan çok girmiyor .

olsun girmiş bni eklemş bdahaki grdiğindede msjıma cvp verr çk sevndm grnce :)

kızlar markafonide minderli diz tepsileri var 19 lira nişanlmn 10 lira hediye çeki var alırsam eğer kargosyla filan bna 15e mal olur szce mantıklımı yksa başka bişey için mi kullanırım çeki

normal tepsilerin varsa gerek yok bence.
bakarsın başka güzel şey olur onu alırsın
yinede sen bilirsin canım

buketttttttt benim kargoo 'paketleme işlem sırasına alınmıştır' yazıyor bi 10 günde böyle gidecek sanırım

iyi sonunda bu da güzel bişi zuhal.

canım o tepsiyi zaten dışarda da o fiyata bulabilirsin. yaklaşık sana 25 e gelecek. kargo masrafına değecek bir ürün değil. çekinde ziyan olmamış olur

kızlar bende sonunda çubuklu ekmek kızartma makineme kavuştum dün çizmelerimi almak için koruparka gitmiştim boynerde indirim varmış gördüm dayanamadım aldım hemen paylaşayım

tefalin minicik fırınlı ekmek kızartma makinesi

philips katı meyva sıkacağı

günaydın kızlar nasılsınız
dün akşam düğün tarihimizi belirledik 7-8 mayıs olucak
ama salonlara bakılıcak önce o tarihler boş mu diye
ondan sonra kesinleştirmiş olucaz
artık bende listede renk değiştirebilirim

komşum bana yakın oldun bahar gelini olyoruz kısmetse
çok sevindim aylincim hayırlısı ve hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…