- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.461
yarın yemin töreni var nişanlımın ve evcimen iznini uzatmışlar p.tesi günü teslim olacakmış hem seviniyorum 4 gün boyunca tel msn di hasret gideririz diye, bi yandan içim buruk bende yanında olsam ne olurdu diye çünkü çok çok özledim bitanemi........
şafak_ 1 3 8_
günaydın fısıklar gözün aydın yasemin kavuşacaksın sevdiğine
tek gitme kardeşinide al ailen öylede izin vermiyor mu ??
GÜNAYDIN KIZÇELEEEER
aslı yasemin sabah faceyi açtım gülbin hoca eklemiş beni.. nasıl mutlu oldum anlatamam hemen msj yazdm szdende bahsettim :))
GÜNAYDIN KIZÇELEEEER
aslı yasemin sabah faceyi açtım gülbin hoca eklemiş beni.. nasıl mutlu oldum anlatamam hemen msj yazdm szdende bahsettim :))
Hayırlı olsun şekerim
Gülbin hoca face filan çok girmiyor .
olsun girmiş bni eklemş bdahaki grdiğindede msjıma cvp verr çk sevndm grnce :)
kızlar markafonide minderli diz tepsileri var 19 lira nişanlmn 10 lira hediye çeki var alırsam eğer kargosyla filan bna 15e mal olur szce mantıklımı yksa başka bişey için mi kullanırım çeki
buketttttttt benim kargoo 'paketleme işlem sırasına alınmıştır' yazıyor bi 10 günde böyle gidecek sanırım
buketttttttt benim kargoo 'paketleme işlem sırasına alınmıştır' yazıyor bi 10 günde böyle gidecek sanırım
olsun girmiş bni eklemş bdahaki grdiğindede msjıma cvp verr çk sevndm grnce :)
kızlar markafonide minderli diz tepsileri var 19 lira nişanlmn 10 lira hediye çeki var alırsam eğer kargosyla filan bna 15e mal olur szce mantıklımı yksa başka bişey için mi kullanırım çeki
günaydın kızlar nasılsınız
dün akşam düğün tarihimizi belirledik 7-8 mayıs olucak
ama salonlara bakılıcak önce o tarihler boş mu diye
ondan sonra kesinleştirmiş olucaz
artık bende listede renk değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?