2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kesinlikle almayacaklarım;
Mutfak Robotu
Valso
Fritöz
Meyve sıkacagı bütün bunların hepsini annem aldı ama hiçbir zaman kullanmadık mutfak dolapların üzerinde bekliyor ..ilerde bebegim olursa ekstra olarak evde yogurt yapmak için yogurt makinesi alacagım..
Ben biraz daha pratik ve yer kaplamayan esyalar alıyorum ..Blendır setinin içerisinde hepsi de mevcut zaten...

bende el blendırı
çaycı(nişanlımgil daha çok çaycı kullanıyorlar biz koyu karadenizli olarak çelik çaydanlık:)
kettle
tost makinası ızgara özellikli olandan:)
bide annemin yoğun isteği üzerine meyve sıkacağı
alacağım galiba

bosch private collection mış beğendiğim.

bide ben takıntılı insanım:) mesela ben beyaz eşyalarıda sedef beyaz aldığım için mutfağı şirin tarzda düşünmüştüm bu kırmızı seri çok hoşuma gitsede uymayacak sanki.

Karadenizin neresindensin canım?benim nisanlımda giresunlu tost makinemi ben de ızgaralı düsünüyorum cok cok ekstra olarak ben mikro dalga fırın aldım onda da yemekler cok güzel ısınıyor...

Ben de 26 yasındayım canım Ankaralıyım nisanlım istanbulda yasıyor istanbula gelin gidecegim iletisim fakültesi mezunuyum Ank'da bir kanal da program yapıyorum ...dügün tarihimiz henüz kesinlesmedi bu ay icerisinde kesinlesecek ins..

ve karadeniz gelini oluyorsun:)

bizim düğün 26 haziran ama hazırlıklar nerdeyse sıfır buraya gelinlik modeli ,yorum falan bakmak için üye oldum aslında ama çeyiz konusunda daha çok yardımı olacak galiba:)

ve karadeniz gelini oluyorsun:)

bizim düğün 26 haziran ama hazırlıklar nerdeyse sıfır buraya gelinlik modeli ,yorum falan bakmak için üye oldum aslında ama çeyiz konusunda daha çok yardımı olacak galiba:)

cok istedim karadenize gelin gitmek Allah da gönlne göre verdi Trabzon harika bir yer Sümela Manastırı o tulum sesi kesinlikle herkesin gitmesi gereken bir yer dogası falan cok güzel olur canım zamanla hersey dügüne 1-2 ay kala da halledilir sonucta eskisi gibi degil hersey cok rahat bir sekilde bulunuyor sen ceyizine agırlık ver sana lazım olucak olanları al digerlerini evlendikten sonra da alırsın zaten...

sümela manastırı ile babamın yaylası karşı karşıya:)
bende karadeniz gelini olmak istemedim bizim ailede çok karadenizli olduğu için:)
karadeniz erkekleri dediğim dedik olular sağolsunlar:)ama trabzonlular da daha çok olduğunu düşünüyorum giresunlular daha ılımlıymış gibi geliyor tabi yetiştikleri yerinde etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…