2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynen cimcime sonunda kadar katılıyorum ya
tamam diyorum bazen at nişanı ama yok daha düşününce üzülüyorum
ne seninle ne de sensiz yani

ecem biraz sabır canım inan herşey çok güsel olacak emin ol bizde düğüne az bir zaman kaldı bu aralar kavgalar daha çok artıyor ama sabır ediyorum 'sabrın sonu selmettir başa gelen çekilir'kaydirigubbakcemile3 biz uzagız diye bazı sorunlarımız halledemiyoruz iletişim kopuklugu oluyor ama 6 yılı devirdik mutluluga adım adım gidiyoruz herkes için hakkında hayırlısı olsun

aminnn...

Ya ben bazı durumlarda öfkeme hakim olamıyorum, yani nişanlım alttan almasa şimdiye kadar çoktan bitmişti. Aslında bu karakterimi hiç sevmiyorum, suçsuz olsamda suçlu duruma düşüyorum.
Bunu aşmaya çalışıyorum çünkü zararı daha çok bana dokunuyor.
Ben çıkayım artık, benimkinin numune olmadığını anlamak rahatlattı beni...
Herkse iyi akşamlar...

kaldırılamayacak olaylar kişiden kişiye değişir bana göre anlaşamamak büyük problemdir ötekine göre maaşı
ama bugün sorun yaşanıyosa ve geçmeyeceğindne eminsen en doğrusu atmak nişanı diye düşünüyorum
şuan için bu düşüncem yok ama zaman ne gösterir bilmiyorum

elçin umarım düzelir bende düzelmesini istiyorum ama...

Sizdemi uzaksınız canım, biz yanyana hiç kavga etmedik, hatta çok güzel vakit geçirdik, ama uzakta olunca yanlış anlama riski çok oluyor... Bide özlem insanı geriyor

bizdede öyle canım yha uzak olunca zor oluyo sürekli mesajlaşınca sıkılıyorum yazmaktan ee her zamanda tel konusamıosun ikimizde calısıoruz msn kullanamıyoruz dogru düzgün hafta sonları buluşursak ne ala :gitme:

cimcime sanki beni anlatıyosun
haklıyım bi konuda ama öfkelenip yanlış bişey söylüyorum
hadii bütün suç üzerime jkalıyo birde kendimi affetirmeye uğraıyorum

haklısın tatlım... herseyın önce hayırlısını diliyorum senın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…