- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.921
aynen cimcime sonunda kadar katılıyorum ya
tamam diyorum bazen at nişanı ama yok daha düşününce üzülüyorum
ne seninle ne de sensiz yani
ecem biraz sabır canım inan herşey çok güsel olacak emin ol bizde düğüne az bir zaman kaldı bu aralar kavgalar daha çok artıyor ama sabır ediyorum 'sabrın sonu selmettir başa gelen çekilir'kaydirigubbakcemile3 biz uzagız diye bazı sorunlarımız halledemiyoruz iletişim kopuklugu oluyor ama 6 yılı devirdik mutluluga adım adım gidiyoruz herkes için hakkında hayırlısı olsun
ecem biraz sabır canım inan herşey çok güsel olacak emin ol bizde düğüne az bir zaman kaldı bu aralar kavgalar daha çok artıyor ama sabır ediyorum 'sabrın sonu selmettir başa gelen çekilir'kaydirigubbakcemile3 biz uzagız diye bazı sorunlarımız halledemiyoruz iletişim kopuklugu oluyor ama 6 yılı devirdik mutluluga adım adım gidiyoruz herkes için hakkında hayırlısı olsun
kaldırılamayacak olaylar kişiden kişiye değişir bana göre anlaşamamak büyük problemdir ötekine göre maaşı
ama bugün sorun yaşanıyosa ve geçmeyeceğindne eminsen en doğrusu atmak nişanı diye düşünüyorum
şuan için bu düşüncem yok ama zaman ne gösterir bilmiyorum
elçin umarım düzelir bende düzelmesini istiyorum ama...
Bu sefer kendi silahıyla vurucam onu "görmek istiyorum" dediği zaman, "maç izlicem" dicem... alsanaalsanasmile
3,5 ay allahın izniyle cnm
kurbandan sora başlarız artık bişiler yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?