- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.421
Hevin merhaba mutluluklar dilerim.
Biz balayına voyage beleke gittik.
Kesinlikle öneririm canım
Balayı topiklerinden araştırabilirsin.
Kızlar balayı bence evlilik sürecindeki en zor konulardan biri diğeri de gelinlik. Ben en çok onlarda zorlandım.
Şükür ikisinin de sonucundan memnunum. Darısı size.
Nişanlım mektup göndermiş bana :))
çok sevindirik oldum şimdi kargoyla geldi
süpriz işte oysaki dün bizdeydi ve sabah birlikte geldik
buketim google da aradım bu çıktı.
o sözün söyleniş gerekçesi şudur: bayram; cuma gününe denk gelir, sabah bayram namazı kılınır... öğleyinde müminlerin bayramı olan cuma namazı kılınır ise....
işte bu iki bayram arası nikah olmaz... nikah sıkıştırmaya ve sıkışıklığa gelmez... yani insanlar bayramlaşacaklar.. birbirlerini ziyaret edecekler... mezara gidip dualar okuyacaklar... siz ise nikah kıyıp düğün yapıyorsunuz... "bu olmaz" denilmiştir...
ancak zaman içerisinde bu iki bayramın (cuma gününe ikisinin bir denk geldiği unutulmuş) yanlış anlaşılmış... ramazan ve kurban bayramı arasında nikah kıyılmaza dönüştürülmüştür... ki bu yanlıştır...
dolayısıyla sözün aslı dediğimiz şekildedir... öyleyse cuma günü, iki bayram denk gelirse nikah kıyılması uygun değildir.... ancak ramazan ve kurban bayramı arasında elbette nikah kıyılır... bunu iyi anlamak gerekmektedir....
mesela bu cuma iki bayramı birlikte kutlayacağız... dolayısıyla nikah kıymak hoş değildir... ama kıyılsada günah değildir....
selam ve dua ile....
kaçta çıkıyorsunuz güzeller.
Nişanlım mektup göndermiş bana :))
çok sevindirik oldum şimdi kargoyla geldi
süpriz işte oysaki dün bizdeydi ve sabah birlikte geldik
Canım çok teşekkür ederim sağol
Balayı topiklerine de baktım, üçü arasında kararsısız, uygun olmasınıda isiyoruz tabi ki,
bakalım hayırlısı inşallah
Sen beğendin demek, çok sevindim canım, evet ya bir balayı iki gelinlik, şu balayı bitse de gelinliğe geçsem diyorum bende
ayşecim zuzu dükkanı kapatmak derken düğün 2011 düğün sezonunu kastetmişti en son ikimiz evleniyoruz da galibaAma madem sordun söyliyeyim 18:30 da kapatıyorum dükkanı canım ben
hevincim hatta balayı topiğinde detaylarını anlatmıştım voyage belekin.
inşallah çok memnun kalırsın seçiminizden
kızlar ben çıkıyorum
2011 hepimiz için iyi bir sene olsun
sevgiler çok
yılbaşında ptt yapanlar nerdesinizzz?
selam kızlar
pttcilerden birisi benim
iidir aslıcım
çok güzel hareketler bunları izliyorum koptum
benim pek ruj takıntım yok.parlatıcı işimi görüyor.hele bu havalarda koruyucu sürüyorum sadece.
ben de bugün linense gittim.masa örtüsü aldım.2 tane ayak havlusu,2 banyo havlusu aldım.masaörtüsünde indirim yoktu ama çok beğendiğim için aldım.fiyatı da 50 tl idi sanırsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?