2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim kardeşim dc lik yapcak canım...
arkadaşımın cafesinde yapıcam kınayı çok kalabalık olmuycak zaten..
laptopumu götürücem..
şimdiden şarkıları ayarlıyorum beğendiklerimi... kardeşimde başında durup çalıcak...
eğer öyle bir imkanın varsa daha hoş olur bence:44:

19 haziran benim istenme günüm çok duygusal bir gündür benim için çok hoş
yaaa bende duygusal an yaşayacagım

hayırlısı olur inşallah canım... cinsiyeti belli mi ?:26:

yok canım dha cinsiyeti belli değil dr gitmemede çok var daha 20 ocakda gidicem ben doguda oldugum için imksnlarda kısıtlı

oooo o fazlasıla var zatn tarifi imkansız hele ultrasonda gördükten sonra birn önce dogsun istiyorum o haftam süper geçiyo durmadan gülüyorum acaip bişey

ayyy ne kadar güzel gerçi az çok tahmin edebiliyorum. çünkü işyerinden çok samimi bir arkadaşım hamile,hatta şubat başında doğumu olucak kısmetse.. resmen onunla beraber yaşadım herşeyi :13:ultrasonda gördüğümde ben o kadar heyecanlandıysam sizi tahmin edebiliyorum az çok
Allah zamanı gelince bizede nasip eder inşallah :86:

hımm o zaman zor biraz tabi :26:
benim annem ve teyzem kına ve düğün konusunda doktoro yaptıkları için ben pek zorlanmıyorum
ama kına çokda önemli değil canım yaa.. org çalan birilerini bulabilirsin bence :44:

ne güzel arkadaşınıza Allah yardım etsin... evet yaa çok acayip bi duygu en son gittiğimde parmağını emiyordu pıtırcık ... tarifsiz heyecanlar bunlar artık hayatını bile değiştiriyorsun

bebek beklemek kendinden bir can büyütmek harika bir şey yaaa..
aslında çocukları çok sevmem ama bebeğim olsun istiyorum hem de çok

kına önemli değil diye düşünmüyorum canım tüm arkadaşlarım olacak şehir dışından bile yani..
nişanım evde olunca 6-7 arkadşm gelebildi..

şarkı bulayım da benim laptopa hoparlör bağlayıp çalalım bari ama bu işten anlayan birini de başına dikmek gerek tabi dj gibi yani

bizim kınada erkekler olmaz,eğer sizdede öyleyse en kötü nişanlının arkadaşlarından birini başına geçirirsin

bizim kınada erkekler olmaz,eğer sizdede öyleyse en kötü nişanlının arkadaşlarından birini başına geçirirsin

kına gecesinde erkek tarafında da erkek için bekarlığa veda partisi amaçlı çetnevir yapılır bizde emayn :)
hem kapalı bayanlar olduğu için erkek olmaz kına da ama müzikler indiriyorum işte nişanlım da ben hoparlörü ayarladım sıkma canını dedi sağolsun :)

canımım içi yaa daha olmadı arabayı yanaştırırrım kapıya müzik sistemini açarım oynarsınız diyor

evet cimcimecim...
yoğundum bugün boşa çıktım ancak..
düğün ve kına yerlerini ayarladık onlarla uğraştık bir de sorunlarımız vardu ya nişanlımla onları aştık gibi şükür...
şimdi normale döndü hayatı şubatta resmi olarak nikah başvurusunu bekliyoruz artık :)

oh canım yaa işleri bitirmişsiniz siz..
Bizde şubatta başvuru yapıcaz nasipse, istediğimiz tarihe alabilmek için...
Dilek'cim bu nikah işlemlerini kaç günde hallederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…