- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.581
teşekkür ederim kızlar!
cidden evleniyoruz ya.heyecanımız artıyor günden güne.kesin düğün tarihimiz 26 haziran.istediğimiz herşey oldu bu süreçte.inşallah böyle devam eder.tüm tarihlere alınacaklara kendimiz karar verdik
teşekkür ederim kızlar!
cidden evleniyoruz ya.heyecanımız artıyor günden güne.kesin düğün tarihimiz 26 haziran.istediğimiz herşey oldu bu süreçte.inşallah böyle devam eder.tüm tarihlere alınacaklara kendimiz karar verdik
hayırlısı olsun cnm
bizde tarihe karar verdik ama daha gün almadık
evet zaman yaklaştıkça heycan daha artıyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
aysuncummm hayirli olsun kose takiminiz uzerinde iyi tepismelerr:86: bende tencereme kavustum cok guzel cok begendim tavsiye ederim duduklu almayanlara
ohhh zuhal hadi gözünaydın
kızlar sağolun
kleo köşe istiyorsan ve spor diyorsan yataş diyorum.çok baktık ettik en estetik olanı en sağlamı yataş.fiyatı da bize çok uygun geldi.ben bu köşeye büyük ihtimalle bir de berjer eklicem.renk seçeneği fazla yok maalesef ama kendim aksesuarlarını hallederim artık.krem minder falan yaptırabilirim.
vallahi kızlar mobilya işi hiç kolay değilmiş inanın.4 saatte sadece 2 mağazaya baktık dün.neyseki seçenekleri indirdik.haftaya da bakıp herhalde son noktayı koyarız gibime geliyor.
ama herşeyin önemlisi altın.eğer para hazırsa mobilyayı değil de altını alın mutlaka.yükselişi devam edecek.biz en az 1000 tl kardayız.aldık koyduk kenara
aysuncummm hayirli olsun kose takiminiz uzerinde iyi tepismelerr:86: bende tencereme kavustum cok guzel cok begendim tavsiye ederim duduklu almayanlara
Aysun yoksa yemek odamız aynı mı olucak :)))
Aysun yoksa yemek odamız aynı mı olucak :)))
Canımm keyfin nasıl?ugramıyorsun artık fazla gel arada sırada kafanı dagıtırsın naptınız yemin töreni oldu mu enistenin canım?bi de ben sana bi sey sorucam 3'lü saklama kaplarını nerden aldın canım?
sağol canım iyiyim işler çok yoğun çok gelemiyorum
yemin töreni bu hafta sonu ama ben gidemicem çok uzak
saklama kaplarını verdaları diyorsun sanırım 20 milyona konyadan almıştım canım kadınlar pazarı denen bir yer vardı ordan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?