2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım bizde ilk önce 19 dedik ama şimdi 26 hazirana almayı düşünüyoruz...
Aynı tarihte evlenicez nasipse...

hayırlısı olsun cnm
bizde tarihe karar verdik ama daha gün almadık
evet zaman yaklaştıkça heycan daha artıyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

ohhh zuhal hadi gözünaydın

kızlar sağolun

kleo köşe istiyorsan ve spor diyorsan yataş diyorum.çok baktık ettik en estetik olanı en sağlamı yataş.fiyatı da bize çok uygun geldi.ben bu köşeye büyük ihtimalle bir de berjer eklicem.renk seçeneği fazla yok maalesef ama kendim aksesuarlarını hallederim artık.krem minder falan yaptırabilirim.

vallahi kızlar mobilya işi hiç kolay değilmiş inanın.4 saatte sadece 2 mağazaya baktık dün.neyseki seçenekleri indirdik.haftaya da bakıp herhalde son noktayı koyarız gibime geliyor.

ama herşeyin önemlisi altın.eğer para hazırsa mobilyayı değil de altını alın mutlaka.yükselişi devam edecek.biz en az 1000 tl kardayız.aldık koyduk kenara

Canımm dügün tarihimiz kesinlessin evimiz işleri de bitmek üzere köşe takımıyla cam mutfak masamı alacagım daha dogrusu babam alıcak ben modelini begendim imalattan yaptıracagım tatlım ...

bizde yatak odası bize ait zaten.yatağı aldım:)

kızlar ben sayfa açsam mı çeyizler için ya.artık albümüme sığmıyor:18:

aysuncummm hayirli olsun kose takiminiz uzerinde iyi tepismelerr:86: bende tencereme kavustum cok guzel cok begendim tavsiye ederim duduklu almayanlara

gözün aydın zuzum iyi günlerde kullan ben fissler alacağım dünyanın 1 numaralı düdüklüsüymüş ıslatılmamış fasülyeyi 15 dkda pişiriyormuş pek övgü duydum deneyip göreceğim

sağol canım iyiyim işler çok yoğun çok gelemiyorum
yemin töreni bu hafta sonu ama ben gidemicem çok uzak
saklama kaplarını verdaları diyorsun sanırım 20 milyona konyadan almıştım canım kadınlar pazarı denen bir yer vardı ordan..

Olsun canımm göz acıp kapayana kadar gecicek kıısa dönem en azından saoll canım desenleri çok hosuma gidior ben de bakıyım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…