2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde 2011 de düğünüm var, bu mesajlarınızın altındaki takvimleri nasıl yaptığınızı sormuştum ama cvp veren olmamış...

benimde 2011 de düğünüm var, bu mesajlarınızın altındaki takvimleri nasıl yaptığınızı sormuştum ama cvp veren olmamış...

canim gormedik pardon buraay gir secenekleri kafana gore duzenle evlilik tarihini sec ileri de Daisypath - A free Wedding Day countdown benim peofildeki uzantinin aynisindan kendi profil bilgilerindeki cizelgeye yapistir tamamdir:82:

canim gormedik pardon buraay gir secenekleri kafana gore duzenle evlilik tarihini sec ileri de Daisypath - A free Wedding Day countdown benim peofildeki uzantinin aynisindan kendi profil bilgilerindeki cizelgeye yapistir tamamdir:82:

canım ilgilendiğin için teşekkür ederim. yazdığın siteye girip takvimi oluşturdum ancak profil bilgilerindeki çizelgeye yapıştır demişsin ama ben nereye yapıştıracağımı bulamadım :44:

canım ilgilendiğin için teşekkür ederim. yazdığın siteye girip takvimi oluşturdum ancak profil bilgilerindeki çizelgeye yapıştır demişsin ama ben nereye yapıştıracağımı bulamadım :44:

canım kontrol paneline gir >profil düzenle de solda >orda sağdaki yerlerden 3.sü kişisel bilgiler var onun altındaki başlıklardan biri çizelge oradaki kutucuğa linlki yapıştırman yeterli birde kaydet dersen bitti

bu arada düğün ne zaman kısmetse lem lem ? :44:

düğün 3 Eylül'de :)) ama ben hala şu takvimi yapamadım... aslında yaptım çizelge kısmınıda buldum yapıştırdım ama kaydet dediğimde öngörülen formatta değildir diyor. neyse daha sonra uğraşırım sıkıldım kaç saattir aynı şeye takılı kaldım..

kızlar iyi akşamlar

2 gündür gelemedim.dün ve bugün mobilya baktık.akşam da nişanlımlarda kaldım.bugün yataştan oturma odası için köşe koltuk takımımızı aldık.peşin 1500 tl verdik.ayrıca yatak odasıyla beraber verilen yataklar yerine yatağımızı ayrı almayı düşünmüştük hep onu aldım yataştan.antistress ve sivri sinek kovucu özellikli alezle beraber 565 de yatağa verdim.salon için koltuk takımı beğendik model olarak.kumaş falan seçtik.okey dersek adam yapacak.onu da peşin 2250 ye anlaştık.yemek odası ve yatak odasına net karar veremiyorum.yemek odası için enzanın o çiçekli modeli olabilir diye düşünüyoruz bakalım.bu ay içinde hepsi hallolacak

ayyyy negüzel ya kızlar biz ciddi ciddi evleniyoruz farkındamısınız yaa

Hayırlı olsun canımcım...

ya canım şimdi siteye girip hazırladım sonra hangi linki kopyalıycam ben

selam kızlar.
bugün dışardaydım nişanlım geldi.
aysuncuğum köşe tak. almışsınız güzel günlerde kullaın cnm.
senin düğün tariin tam belli olmuşmuydu ne zamandı?

teşekkür ederim kızlar!

cidden evleniyoruz ya.heyecanımız artıyor günden güne.kesin düğün tarihimiz 26 haziran.istediğimiz herşey oldu bu süreçte.inşallah böyle devam eder.tüm tarihlere alınacaklara kendimiz karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…