- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.561
benimde 2011 de düğünüm var, bu mesajlarınızın altındaki takvimleri nasıl yaptığınızı sormuştum ama cvp veren olmamış...
canim gormedik pardon buraay gir secenekleri kafana gore duzenle evlilik tarihini sec ileri de Daisypath - A free Wedding Day countdown benim peofildeki uzantinin aynisindan kendi profil bilgilerindeki cizelgeye yapistir tamamdir:82:
canım ilgilendiğin için teşekkür ederim. yazdığın siteye girip takvimi oluşturdum ancak profil bilgilerindeki çizelgeye yapıştır demişsin ama ben nereye yapıştıracağımı bulamadım:44:
bu arada düğün ne zaman kısmetse lem lem ? :44:
bende ugraşıyorum kaç saattir
kızlar iyi akşamlar
2 gündür gelemedim.dün ve bugün mobilya baktık.akşam da nişanlımlarda kaldım.bugün yataştan oturma odası için köşe koltuk takımımızı aldık.peşin 1500 tl verdik.ayrıca yatak odasıyla beraber verilen yataklar yerine yatağımızı ayrı almayı düşünmüştük hep onu aldım yataştan.antistress ve sivri sinek kovucu özellikli alezle beraber 565 de yatağa verdim.salon için koltuk takımı beğendik model olarak.kumaş falan seçtik.okey dersek adam yapacak.onu da peşin 2250 ye anlaştık.yemek odası ve yatak odasına net karar veremiyorum.yemek odası için enzanın o çiçekli modeli olabilir diye düşünüyoruz bakalım.bu ay içinde hepsi hallolacak
kızlar iyi akşamlar
2 gündür gelemedim.dün ve bugün mobilya baktık.akşam da nişanlımlarda kaldım.bugün yataştan oturma odası için köşe koltuk takımımızı aldık.peşin 1500 tl verdik.ayrıca yatak odasıyla beraber verilen yataklar yerine yatağımızı ayrı almayı düşünmüştük hep onu aldım yataştan.antistress ve sivri sinek kovucu özellikli alezle beraber 565 de yatağa verdim.salon için koltuk takımı beğendik model olarak.kumaş falan seçtik.okey dersek adam yapacak.onu da peşin 2250 ye anlaştık.yemek odası ve yatak odasına net karar veremiyorum.yemek odası için enzanın o çiçekli modeli olabilir diye düşünüyoruz bakalım.bu ay içinde hepsi hallolacak
neresini yapamadın canım sor belki biliyorumdur. bana tarif ettikleri şekilde yap sende. ordaki linki yapıştırırkende baştaki sondaki fazlalıkları sil linktek. yani http ile başlasın lng. mıydı neydi öyle bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?