2011 gelin adayları buyrun sohbete

mümkünse bende aşkımla bakmak beğenmek istiyorum benim zevkin biraz gariptir benim beğendiğimi annemde kayınvalidemde kesin beğenmez

Allah aşkına bu parayı hakedecek ne var bu takımda betüşüm kahvaltı setleri gerçekten gereksiz pahalı sen tek tek alarak şahane bir seti çok uzuca getirebilirsin bence

bende kahvaltı takımı aldım çaydanlığı fincanı her şeyi takım güzel görünüyor yaa..

Canım sen set olarak alıcaksan illaki. Bence limangodan alma derim.
Karacada güralda porland da herşeyde kahvaltı setleri 220 lira zaten.
Hem markaları daha bilindik hemde görerek alman daha iyi canım.

haklsıınz kızlar bu ara aklımda kahvaltılık varya nerde grsem bu gzelmi acaba die düşünüorm.. bernardoya bu hafta nişnlmla gdcektk ama bi trlü fırsat olmadı aslı tabaklara bakıcaktm.. aslnda senn ddiğinde çk mantıklı tek tek almak ama sırf beyaz olsn istemiorm kahvaltılık takımım herşeym sade kahvaltı sofram braz daha renkli olsn istiorm onn için setler daha fazla ilgimi çekio ama deidğinz gbi bu marka blnmedk ve 227 lira bu tkıma pahalı sağolun kızlar

bende kahvaltı takımı aldım çaydanlığı fincanı her şeyi takım güzel görünüyor yaa..

cnm çeyiz seti olarak alırsan 8100 parlak modeli mağaza fiyatı 1599- 1260 a veriyor.. çatal bıçak olarak da alırsan mağazada 1169- 870 e veriyor.. istersen ayarlarız.. bide çay setinin içinde çay bardağı yerine çay tabağı alıp 12 ye tamamlayabiliyorsun..

Gönlüne göre bi takım bulucaksın canım merak etme =))
Benim yemek takımım siyah beyaz ya.
Kahvaltı takımımda sadece beyaz olsun diyorum :)

deniz eşyalarınızı almışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallhah.

selam aslıcım
çok teşekkür ediyorum canım darısı size inşallah
nişanlım çok aceleci bişey dedim mi de yanlış anlıyor erken diyorum ne alaka diyor elinde seninde olacak en azından kafam rahat etsin diyorum diyor bişey diyemiyorum şevki kırılmasın diye gerçi satıcı da diyor sipariş veriyoruz düğün sezonu geçe bırakmayın diye ancak mart sonunda hazır olur 20 gün felan bekliyor stokta sonra sevk anca zaten nisan ortaları benim yatak oda 3300 döşeğide içinde bazalı akşam uğrayıp çekerim fotosunu inş.

Tamam canım eklemeyi unutma.
Nişanlın iyi düşünüyo hemen herşeyi alın yapın edin kafanız rahat etsin ohhh ne güzel.

bir internet sitesinde 8100 parlak çatal bıçak ve 4 lü jumbo çelik tencere seti 1162 tl idi büyük ihtimalle onu alırım canım ilgilendiğin için sağol çay setindense tencere daha önemli benim için

bende tam erkek arkadaşın gibiyim neyin ne olacağı belli olsun kafam rahat olsun istiyorum neredeyse evlenmeme 11 ay var ben tabak çanak derdine düştüm belirsizlik başımı ağrıtıyor:s Bende bazalı istiyorum canım ya fiyatı uygunmuş ne renk aldın

Resim yüklemek için.

1.Konuya cevap vere tıkla.
2. Yazı yazma panalinden ataç işaretine tıkla.
3. Çıkan ekrandan bilgisayarındaki resmi buraya yükle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…