- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.641
Benim çatal-bıçak takımım da hisar celik tencere setim de hisar istersen bir daha arastır buket çünkü ben kimseden hisarın paslandıgını duymadım yılların markası sonucta...
Bu arada günaydın kızlar...
özledik valla canım ara ara uğra yoğunsun yıl sonu ya gel ne var ne yok yeni yılın nasıl geçti
eniştecik ne yapıyor nasıl
günaydın canım çeyiz seti almaktan vazgeçtim eğer jumbo alamazsam hisar alacağım
günaydın canım çeyiz seti almaktan vazgeçtim eğer jumbo alamazsam hisar alacağım
evet kuzum yaaa çok yoğunum yıl sonu bitti sene
şimdi ekstre almaya gitti stajer bi dünya işlence evrakla gelcek birazdan :84: :84: :84:
veeeeeeeeeeeeee yılın ilk güzel haberini vereyimmi
cnm eğer jumbo alacaksan şu anda jumbo çeyiz setleri indirimde ve tanıdığım jumbo toptancısıda yaklaşık 400 500 lira uyguna veriyor.. eğer istersen çatalbıçağını seç internetten fiyatını soırayım..
Ben de ceyiz seti almadım tek tek aldım hisar ya da jumbo ikisi de en eski markalar ben karacanın ceyiz setini aldım tabakları hem yuvarlak geldi hem de defoluydu hemen geri gönderdim sonra da tek tek aldım...
iyi olur canım ya 8100 parlak olan çatak bıçağı beğendim
konuşayım ben 400 500 lira uyguna veriyor ama peşin alıyor haberin olsun.. sadece çatal bıçak takımı olarak mı sorayım çeyiz seti olarak mı ??
sadece çatal bıçak canım ama ben bursadayım ödemeyi nasıl yaparım ki
cnm ürünlerin geliyor kapına kontrol ediyorsun kapıda ödeme sistemii.. ama çeyiz seti almak daha mantıklı gibi o dedi çatal bıçağın çeyiz setine baksana 1300 e felan geliyodu sanırım.. tenceresi czvesi çay takımı da var..
Denizcim hayırlı olsun mobilyalarn canım
Allah aşkına bu parayı hakedecek ne var bu takımda betüşüm kahvaltı setleri gerçekten gereksiz pahalı sen tek tek alarak şahane bir seti çok uzuca getirebilirsin bence
aslıııııııııııı kahvaltılık takımına baktınmı tabakların boyu 26 21 cm ve 50 parça 227 lira falez marka nasıl sence yaa
zahmet olmazsa ikisinide sorarmısın canım o zaman ben cezve istemiyorum da bakır cezvenin yerini birşey tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?