2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın canım çeyiz seti almaktan vazgeçtim eğer jumbo alamazsam hisar alacağım

özledik valla canım ara ara uğra yoğunsun yıl sonu ya gel ne var ne yok yeni yılın nasıl geçti
eniştecik ne yapıyor nasıl

evet kuzum yaaa çok yoğunum yıl sonu bitti sene
şimdi ekstre almaya gitti stajer bi dünya işlence evrakla gelcek birazdan :84: :84: :84:

veeeeeeeeeeeeee yılın ilk güzel haberini vereyimmi

kızlar limangoya bu kahvaltılk takımı gelmş fiyatınn çk uygn olduğu söylenemez ama gzel sanki bu227 lira diğer kahvaltılık takımlarına gre parçası daha fazla geldi bna ama markasını daha önce hç duymadm falez die bi marka

Son düzenleme:
günaydın canım çeyiz seti almaktan vazgeçtim eğer jumbo alamazsam hisar alacağım

cnm eğer jumbo alacaksan şu anda jumbo çeyiz setleri indirimde ve tanıdığım jumbo toptancısıda yaklaşık 400 500 lira uyguna veriyor.. eğer istersen çatalbıçağını seç internetten fiyatını soırayım..

iyi olur canım ya 8100 parlak olan çatak bıçağı beğendim

Ben de ceyiz seti almadım tek tek aldım hisar ya da jumbo ikisi de en eski markalar ben karacanın ceyiz setini aldım tabakları hem yuvarlak geldi hem de defoluydu hemen geri gönderdim sonra da tek tek aldım...

bende beernardo ve karacada aynı şikayeti duydum o yüzden kütahya alacağım sanırım bon chaina kare bir yemek takımı beğendim güzeldi

Allah aşkına bu parayı hakedecek ne var bu takımda betüşüm kahvaltı setleri gerçekten gereksiz pahalı sen tek tek alarak şahane bir seti çok uzuca getirebilirsin bence

sadece çatal bıçak canım ama ben bursadayım ödemeyi nasıl yaparım ki

cnm ürünlerin geliyor kapına kontrol ediyorsun kapıda ödeme sistemii.. ama çeyiz seti almak daha mantıklı gibi o dedi çatal bıçağın çeyiz setine baksana 1300 e felan geliyodu sanırım.. tenceresi czvesi çay takımı da var..

aslıııııııııııı kahvaltılık takımına baktınmı tabakların boyu 26 21 cm ve 50 parça 227 lira falez marka nasıl sence yaa

Betül resim görünmüyor ama limangodan baktım ben sabahtan.
setleri pek beğenmedim.
Ben kahvaltı takımı için kararımı verdim canım.
Karacadan alıcam beyaz porselen istediğim parçalarla kendim oluşturucam setimi.

zahmet olmazsa ikisinide sorarmısın canım o zaman ben cezve istemiyorum da bakır cezvenin yerini birşey tutmuyor

Denizcim hayırlı olsun mobilyalarn canım

tşk ederim canım benim. millet aileleriyle gelmiş almaya biz de elimizi kolumuz sallaya sallaya aldık geldik kayınvalidemde hayırlı olsun için aradı bende ayıp olmasın diye biz seçtik tekrar birlikte bakarız dedim bizim göremediğmiizxi siz görürsünüxz diye felan nezaketen :))
orada apı çarpıp gidenler felan zor iş gerçeten meltmcim insan bir tuaf oluyor görünce benim kzıım en iyisi alsım yok para sı çalsın mı bilmem ne aman diyorum iyiki ikmizi gitmişiz

valla allah atandırmasın baktık aldık ankara mobilya iyi de zaten tanıdık yakından iyicene ilgilendşi yisini kötüsünü önerdi işin uzmanı olmuş bakalım

aslıııııııııııı kahvaltılık takımına baktınmı tabakların boyu 26 21 cm ve 50 parça 227 lira falez marka nasıl sence yaa

Canım sen set olarak alıcaksan illaki. Bence limangodan alma derim.
Karacada güralda porland da herşeyde kahvaltı setleri 220 lira zaten.
Hem markaları daha bilindik hemde görerek alman daha iyi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…