2011 gelin adayları buyrun sohbete

kafanda ne varsa onu al çünkü akıl akıldan üstündür diyip kendi beğnimizden bile vazgeçebiliyoruz cumhuriyet caddesinde karaca hisar yetkili satıcıları var git ocak kardeşelr mesela orada yardımcı oluyorlar ve a dan z alıp çıkabiliyorsun kararsızlık çok kötü bende çok araştırdım en sonunda aldım herşeyde kararsızlık olyor öz güven meselesi haline geliyor o nasıl bu nasıl diyorum artık be beğenirsem:))

andaş fakültede lambalardan yukarı 6 katlı bir yer ankara mobilya ürünlerini satıyor yanında da istikbalin bayısı

bernardo ve kütahyaya baktım bernardo yeni piyasa girmiş bir marka kendi ürünü birşey yok herşey ithal bir nevi pazarlamacı o yüzden içime sinmiyor kütahyada yemek takımı beğendim ama onunda çatal bıçağını beğenmedim galiba yemek takımı onu çatal bıçağı jumbo alacağım gerçi oda çok pahalı. Hisar almayı dşünüyordum ama paslanıyor diyorlar sen tabak çaanğı ne marka aldın canım. Mobilya bakacağımız zaman sorarım tekrar sana unuturum ben şimdi sen beğendiğin mobilyacıları yaz bir kağıda unutma

satıcı firma bir tanıdığımızdı bende bernrda baktm adama da dedim çok kararsızı hepsini araştırdım noble lıfe diye türk malı eski bir marka onu aldım çok güzel ve memnunum içime sinerek aldım herhangi bir sorunda yardımcı olacağına söyledi sonuçta zevk meselsi kıuzum istersen birde onun internet sayfasına bak kahvaltıda takımlarıda var teflon herşey var incele istersen

cnm eğer çatal bıçağı jumbodan alıcaksan tanıdğım jumbo toptancısı var normalinden çok daha uyguna veriyor, yardımcı olablirim...

Benim çatal-bıçak takımım da hisar celik tencere setim de hisar istersen bir daha arastır buket çünkü ben kimseden hisarın paslandıgını duymadım yılların markası sonucta...
Bu arada günaydın kızlar...

zuhalcim meltemcim günaydın mutlu yıllar canlar

kolay gelsin bende iş yapıyorum hemde ısınmaya çaışıyorum çok soğuk iki gün kapalı olunca ısınmıyor ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…