2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim için ayrı ayrı almak daha ucuz olucaz esracım.
çünkü ben viski bardağı almıcam. rakı bardağı almıcam.
4 bardak çeşidinden ikisini alıcam.

Akıllı kızsın vesselam :))
Ulen ben bu çeyizleri alırken nirdeydiniz siz, herşeyde kazık yemişim :))

katılıyorumm canımmm sana
o yüzden mutlu evlilik hikayelerini okuyorum :)) hayalimdekiyle uyuşuyo en azından mutlu evlilik :))

Ayy inşallah mutlu evlilik olur canımcım, ama dikkat ettiğim nokta şu, birçoğu keşke anne-babamı dinleseydim diyor. Çok şükür annem damadını seviyor, inşallah hepimiz mutlu ve örnek evliliklere adım atarız...

bernardoda 6 lı kadeh beğendim 125 tl dedi şok oldum bende ayrı ayrı alıp takım yapacağım canım

Vay anasını, bazıları çok pahalı oluyor.
Bende geçen sene likör takımı beğenmiştim, üstü tamamen svarovski taş kaplıydı, diyatı 500 liraydı, kafa koymuştum alıcam diye sonra vazgeçtim, gereksiz olduğunu farkettim...

hoşbuldum kızlar. dün akşam kayınvalidemler bizdeydi. beraber düğünü konuştular. babamdan izin alındı. davullu zurnalı düğün olacak. kendime inanamıyorum ben dans edeceğim

Vay anasını, bazıları çok pahalı oluyor.
Bende geçen sene likör takımı beğenmiştim, üstü tamamen svarovski taş kaplıydı, diyatı 500 liraydı, kafa koymuştum alıcam diye sonra vazgeçtim, gereksiz olduğunu farkettim...
[/QUOTE]

ben sırf bu yüzden vitrin almayacağım çok pahalı ya onlar.

kütahyann mı zuzu bu çay fincanları bn bnmklini alırken grmştüm bna bnzer b,i çay fncanı kararsz kalmştm ikisi arasnda beğendysen al yavrum koşsn ablan

evet canım kütahya bakalım bulabilirse alacak 2 takım.haftasonu burda sordum adı sanı yok 30 dan aşağı demediler 6lı takımlara burda kazığı yiyorum ben belli:84:

aminnn cimcimecimmmmm
bizimkilerde damadını seviyorrrrrrrr hep böyle devam eder inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…