2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende bundan korkuyorum. böyle diyen ben bir de düğünde halay başı olurmuşum

atmosfere bağlıı bir de yapına aslındaa
ben olsam halayın her yerinde yer alırımm
içimde bi oynaklık varr :))
genlerden mi bilmiyorum bütün sülale böyleyizz :))

ben sırf bu yüzden vitrin almayacağım çok pahalı ya onlar. [/QUOTE]

aynı şekilde canım ben bol dolap sevdiğim için vitrin istiyorum ama camlı olmayacak vitrinim

ben sırf bu yüzden vitrin almayacağım çok pahalı ya onlar.

aynı şekilde canım ben bol dolap sevdiğim için vitrin istiyorum ama camlı olmayacak vitrinim[/QUOTE]

evet mobilya bakarken gördüm bende çok şık duruyor. salonumda yerim olsaydı onu tercih ederdim. camlı vitrinler artık demode oldu.

Eki Görüntüle 122408 Eki Görüntüle 122409
kızlar yatk örtüsü alcam ama bu ikisini beğendim şimdilik, sizce hangisi güzel yada daha güzel bildiğiniz var mı ???

ben soldakine benzer brillantdan almıştım ama sonra eve geldiğinde hiç hoşuma gitmedi pişman oldum ve içime sinmediği için iade ettim. iki gün öncede le velle diye bi markadan aldım çok sade ve çok da güzel bişey. 200 e aldım resmini bulursam eklerim. kumaşı kabartmalı iki renk kendinden desenli gibi, hiç bir yerinde fırfır falan yok, arkası polar battaniye gibi hem yıkanabilen çok güzel bir yatak örtüsü.

evet bende sağdakini beğendim. evlenen herkes kullanışlı şey al diyor. eco bella nın donna modelini aldım bende sağdaki modeline benziyor.

Bende araştırıyorum ama bu sene sade modeller çok pahalı en az 340 lira...
Ben biraz daha uygun olsun istiyorum çünkü daha perde de yaptırıcam ama bulamadım bir türlü...

ben sırf bu yüzden vitrin almayacağım çok pahalı ya onlar.

aynı şekilde canım ben bol dolap sevdiğim için vitrin istiyorum ama camlı olmayacak vitrinim[/QUOTE]

Bende tv ünitesi ve konsol almayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…