2011 gelin adayları buyrun sohbete

özellikle istemedim canım yemek odası gümüşlük gübü çok gereksiz yer kaplıyor ferah olsun istedim

zaten eskisi kadar gümüşlük gitmiyor

mutfağa açılan köşeli alıcam okadar başka da istemiyorum

gümüşlük bende istemiyorum canım da yemek masasısalona almayacak mısın birde aynalı ince uzun bir parça oluyor ya oda şık duruyor

hemfikiriz :))
Bende yemek odası yerine yemek masası ve mutfak masası almayı düşünüyorum...
Eşya ne kadar az olursa nakliyede o kadar kolay olacak...

gümüşlük bende istemiyorum canım da yemek masasısalona almayacak mısın birde aynalı ince uzun bir parça oluyor ya oda şık duruyor

Yemek masasısının arkasına konulanı diyosun.
Aynada üstüne asılıyor.
Bende onları çok seviyorum.
GÜmüşlük filan bencede gereksiz ama o dolap gibi şey olsa daha iyi.
Misafir yemek takımlarını masa ötülerini filan koyarsın hep.

Konsol onun adı, bende ondan almak istiyorum, misafir yemek takımını koymak için ideal...

heralde onu diyorumdur canım yatak odasındaki şifonyer tarzı birşey boyu kısa eni uzun üzerine ayna asılan parça bencede gümüşlük gereksiz ama ben o parçayı istiyorum epey şeyi ortadan kaldırır

gondol sanırım onun adı o şık duruyor, ya ben galiba tam takım alırım çünkü bizim burda evler büyük oluyor bide çeyiz çok önemli bide ben seviyorum ya eşyayıı...

Slm bayanlar:) Bende ara ara katılmaya çalışıyorum ama her zaman internete girmeye fırsatım olmadığında sürekli yazamıyordum... Vede bazı şeyler kesin olmayınca öyelece kalıyordu... Artık bende 2011 gelin adayıyım nasip olursa temmuz da da bizim düğünümüz olacak inşallah:) sizlerle paylaşmak istedim...Benide aranıza alırsanız çok sevinirim

ewvet işte o sıkıntıydı konsol ama kspı girişine gömme dolap yapıp hem fortmanto hemde gereksizler için bir dolap yapılacak bu yüzden gerek duymuyorum açıkcası
dün aklıma geldi o da.

çok oda yok en büyük oda yatak odası onuda ileride bölmeyi çocuk odası yapmayı düşünüyoruz birde salon kalıyor
giriş hol zaten yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…