- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.061
Günaydın kızlarr a.s. geçmişi okuya okuya geldim ancaa tabii baya konuşulmuş elcin gelinligin çok güzel canım mutlulukla giyersin inşallah.. Yeni arkadaşlarada merhabalar.. Buarada bende 5 gün sonra şafak saymaya başlıycam kızlar hadi hayırlısı bakalım.. Birde bende gelinliğimi almak istiyorum 2 düğünde giyeceğim için.. sositososito
Merhaba canim..
Askeremi gidecek senin sevgilin/sözlün/nisanlin?
15 aymi?
ısınma turları bunlar kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
dugi hoşgeldinn
aa elçinin gelinliğini göremedim ben geçmiştemi
Anladim canim.. nereye gidecegi belli oldumu?Merhaba.. Askere gidecek evet kendi aramızda sözlüyüz ama gelince nişan ardına düğün düşünüyoruz bakalım.. Kısmetse kısa dönem gidecek 155 gün ama buda 4 gün sonra belli olacak yani daha bilmiyoruz hiçbişeyi :gitme:
Saol canım çok tatlı çıkmışsınız baktım şimdi silebilirsin tatlımkaydirigubbakcemile2 Allah mutlu etsin tamamına erdirsin nazar değmesin inşallah
evet gizcim geçmişte kaldı
dugi hoşgeldinn
aa elçinin gelinliğini göremedim ben geçmiştemi
amin canım inşallah hepimizinkini..olumunekankayizsmile
saol gizcim evet 2 ay 3 gün iniyoz yavaş yavaş takvimi yaptıgımda 6 ay vardı şimdi düştü ve düşüyor heycan basıyo beni ohaoldumsmile
benim nişanlığım satılık oldu onun için istemiyorum gelinlikte satılık ama yine arada çok fark olmazsa satılık alırım olmayan birisine veririm sonra dan
Anladim canim.. nereye gidecegi belli oldumu?
Hayirlisi canim insallah kisa dönem gider 460 gün cok zor..
Seninki kisa dönem giderse benimkinden bile daha erken gelcek :)
Cunku $afagim 193 daha
cok guzel dusunuyorsun canim.. bende evde yer kaplamasini istemedigim icin kiralicam.. o kabarik koskocaman seyi nerde tutucam ki.. ayrica yurt disina gittigim icin kime birakicam ben onu hehe.. o yuzdendee kiralicamm en mantiklisi oyle geliyor acikcasi.. kendime gore diktiririm ama kiralamak icin diktiririm.. 200-300 tl farkta olsaa ne yapalimm.
ben Nişanlıkta arada 50 YTL fark vardı ozaman kiralamayalım dedim alalım şimdi de odanın birinde sakladım duruyorne gereksiz bişeymiş diyorum evde duruyor satsan satılmaz guclubacismileguclubacismile kıyamıyorum öyle duruyor
ben Nişanlıkta arada 50 YTL fark vardı ozaman kiralamayalım dedim alalım şimdi de odanın birinde sakladım duruyorne gereksiz bişeymiş diyorum evde duruyor satsan satılmaz guclubacismileguclubacismile kıyamıyorum öyle duruyor
Zor olsa bile geciyor canim.. :Saruboceq:Insallah kisa dönem gider.. haber verirsin artik..Nereye gideceği kaç gün yapacağı 10 Ağustosda belli olacak canım sonrada hemen çıkın demiş komutanlar zaten şuan bile isz asker sayılırsınız demişlerOlsun seninde az kalmış 460 'dan 193 'e inmek kolaymı Rabbim nasıl bir sabır veriyor yaa inşalah çok az kalmış canım senin benimde kısa dönem olursa aynı zamanlarda gelirler hemen hemen hihoyyyt
Merhaba hoşbulduk giz kaydirigubbakcemile5
Aminn canım inşallah :Saruboceq:
guclubacismile Süper ama hiçbişey kalmamış nerdeyse.. Bizde görürüzz o günleri inşallah..alkisalkisalkis
ne mutlu elçin ya bizde o günleri görelim inş. bizim daha çok varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?