2011 gelin adayları buyrun sohbete

saol şekerim yaa

nisan aynı şey bizim başımızaa gelmişti 4 ayda birbiriizi asla görmemiştik bulundugu

yerde çarşı izni bile yoktu tesedaf komutanın odasında net vardı girdi 1 dk konuşmadık

benimki komutanı tarafından basıldı böle şansın dedik bizde

Merhaba canim..
Askeremi gidecek senin sevgilin/sözlün/nisanlin?
15 aymi?

Merhaba.. Askere gidecek evet kendi aramızda sözlüyüz ama gelince nişan ardına düğün düşünüyoruz bakalım.. Kısmetse kısa dönem gidecek 155 gün ama buda 4 gün sonra belli olacak yani daha bilmiyoruz hiçbişeyi :gitme:

Saol canım çok tatlı çıkmışsınız baktım şimdi silebilirsin tatlımkaydirigubbakcemile2 Allah mutlu etsin tamamına erdirsin nazar değmesin inşallah

Anladim canim.. nereye gidecegi belli oldumu?
Hayirlisi canim insallah kisa dönem gider 460 gün cok zor..
Seninki kisa dönem giderse benimkinden bile daha erken gelcek :)
Cunku $afagim 193 daha

benim nişanlığım satılık oldu onun için istemiyorum gelinlikte satılık ama yine arada çok fark olmazsa satılık alırım olmayan birisine veririm sonra dan

saol gizcim evet 2 ay 3 gün iniyoz yavaş yavaş takvimi yaptıgımda 6 ay vardı şimdi düştü ve düşüyor heycan basıyo beni ohaoldumsmile

dugi hoşgeldinn

aa elçinin gelinliğini göremedim ben geçmiştemi

Merhaba hoşbulduk giz kaydirigubbakcemile5

amin canım inşallah hepimizinkini..olumunekankayizsmile

Aminn canım inşallah :Saruboceq:

saol gizcim evet 2 ay 3 gün iniyoz yavaş yavaş takvimi yaptıgımda 6 ay vardı şimdi düştü ve düşüyor heycan basıyo beni ohaoldumsmile

guclubacismile Süper ama hiçbişey kalmamış nerdeyse.. Bizde görürüzz o günleri inşallah..alkisalkisalkis

benim nişanlığım satılık oldu onun için istemiyorum gelinlikte satılık ama yine arada çok fark olmazsa satılık alırım olmayan birisine veririm sonra dan

cok guzel dusunuyorsun canim.. bende evde yer kaplamasini istemedigim icin kiralicam.. o kabarik koskocaman seyi nerde tutucam ki.. ayrica yurt disina gittigim icin kime birakicam ben onu hehe.. o yuzdendee kiralicamm en mantiklisi oyle geliyor acikcasi.. kendime gore diktiririm ama kiralamak icin diktiririm.. 200-300 tl farkta olsaa ne yapalimm.

Anladim canim.. nereye gidecegi belli oldumu?
Hayirlisi canim insallah kisa dönem gider 460 gün cok zor..
Seninki kisa dönem giderse benimkinden bile daha erken gelcek :)
Cunku $afagim 193 daha

Nereye gideceği kaç gün yapacağı 10 Ağustosda belli olacak canım sonrada hemen çıkın demiş komutanlar zaten şuan bile isz asker sayılırsınız demişler Olsun seninde az kalmış 460 'dan 193 'e inmek kolaymı Rabbim nasıl bir sabır veriyor yaa inşalah çok az kalmış canım senin benimde kısa dönem olursa aynı zamanlarda gelirler hemen hemen hihoyyyt

ben Nişanlıkta arada 50 YTL fark vardı ozaman kiralamayalım dedim alalım şimdi de odanın birinde sakladım duruyor ne gereksiz bişeymiş diyorum evde duruyor satsan satılmaz guclubacismileguclubacismile kıyamıyorum öyle duruyor

evlendikten sonra bi gun kocisine guzel bi yemek yapar giyersin artik hehe anilari tazelersinizzz hehehe

aynen öyle benimkide. o yüzden gelinliği kiralıcam..yer de bulama onu koyacak zaten.

Zor olsa bile geciyor canim.. :Saruboceq:Insallah kisa dönem gider.. haber verirsin artik..
Heyecanlandim bile senin icin :lepi:

Merhaba hoşbulduk giz kaydirigubbakcemile5

Aminn canım inşallah :Saruboceq:

guclubacismile Süper ama hiçbişey kalmamış nerdeyse.. Bizde görürüzz o günleri inşallah..alkisalkisalkis

ne mutlu elçin ya bizde o günleri görelim inş. bizim daha çok varrrr

allahın izniyle sizde görürsünüz o günleri kıslar sabır inanın bana düne kadar sorsanız hic bu günleri görecegimi zannetmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…