2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ya bizim dugun mecbur 29 veya 30 temmuz olmasi lazim..
Onun icin bide butun salonlar dolu ise napcaz..
Kayinvalidem ocakta falan tutariz salon dedi..
Bence gec olur.. cunku mecbur o tarihlerde olmasi lazim

Slm canımcım...
Gelinlik muahabbetleride başlamış :))
Bazen kızsakta bu heyecanları yaşattıkları için nişanlılarımıza teşekkür etmeliyiz sanırım
boshayallersmile

bazen mi? ayyyy bu aralar ben cok kiziyorum vallah.. dugun telasimidir, stresimidir anlamadim gitti.. cok uzuyorum askimiii.. birazda cok basinin etini yiyorumm kizlar yaaa.

duqicim uzun dönemmı askerlıği hayırlısı ile gidip gelsın tatlım:)

Valla canım kısa dönem diye umut ediyoruz okulunu okudu bakalım sıpamm zemuszemus İnşallah kısa dönem olur da 155 günde bitiririz şu olayı :gitme: Saol canım inaşllah bian önce gidip gelir inşallah :sinifsinif:

ondan sonra bi boşaldı bi ara kimse yoktu :1no2:

Doğru valla ben bile giremedim aklinialirimsmile

Ya bizim dugun mecbur 29 veya 30 temmuz olmasi lazim..
Onun icin bide butun salonlar dolu ise napcaz..
Kayinvalidem ocakta falan tutariz salon dedi..
Bence gec olur.. cunku mecbur o tarihlerde olmasi lazim

Temmuz ayi icin gercekten bir an evel tutun derim canim, cunku Temmuz ayi en mesgul aylardan biri dugun salonlari icin..

kızlar dün gece barıştık biz benimki bi öpücük verdi tüm yağlarım bi anda eridikaydirigubbakcemile3 evlenince de öpücüklerinin devamını bekliyoruz...

Bende dün akşam inadına maç ortasında aradım, gerçi geçerli bir neden vardı ama sonrada arayabilirdim...
Kapattıktan sonra msj yazdım "üzgünüm maçını böldüğüm için" diye :))
Oda "her zaman rahatsız edebilirsin, memnun olurum. bu bahaneyle sesini duymuş oldum" yazmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…