- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.101
normalde 6 ay iyi bi sure canim.. biz Haziranin ortasinda tuttuk ve dugunumuz Martin basinda. Ben cok mu aceleciyim heheheh
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) Kızlar yine beraberiz iştee kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin cimcime.
yoooo bende düğün için araştırıyorum en geç ekimde yada kasımda belli olur benimde boshayallersmile
en iyisini yapmışsınız canımkızlar bizde 9 ay önce tuttuk salonumuzu
Slm canımcım...
Gelinlik muahabbetleride başlamış :))
Bazen kızsakta bu heyecanları yaşattıkları için nişanlılarımıza teşekkür etmeliyiz sanırım boshayallersmile
duqicim uzun dönemmı askerlıği hayırlısı ile gidip gelsın tatlım:)
ondan sonra bi boşaldı bi ara kimse yoktu :1no2:
Ya bizim dugun mecbur 29 veya 30 temmuz olmasi lazim..
Onun icin bide butun salonlar dolu ise napcaz..
Kayinvalidem ocakta falan tutariz salon dedi..
Bence gec olur.. cunku mecbur o tarihlerde olmasi lazim
bazen mi? ayyyy bu aralar ben cok kiziyorum vallah.. dugun telasimidir, stresimidir anlamadim gitti.. cok uzuyorum askimiii.. birazda cok basinin etini yiyorumm kizlar yaaa.
bazen mi? ayyyy bu aralar ben cok kiziyorum vallah.. dugun telasimidir, stresimidir anlamadim gitti.. cok uzuyorum askimiii.. birazda cok basinin etini yiyorumm kizlar yaaa.
Benimkine kalsa o da son zamana bırakır büyük ihtimall... Zaten hep belirsizlik bizim işimiz bakalım.
kızlar dün gece barıştık biz benimki bi öpücük verdi tüm yağlarım bi anda eridikaydirigubbakcemile3 evlenince de öpücüklerinin devamını bekliyoruz...
seni cok takipci gordum tatlimm
kızlar dün gece barıştık biz benimki bi öpücük verdi tüm yağlarım bi anda eridikaydirigubbakcemile3 evlenince de öpücüklerinin devamını bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?