2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar ben gelinliğimi satın almayı düşünüyorum. Nişanlığımıda satın aldım evde duruyor ama kiralama arasında az bir fark oluyor o yüzden satın alırım.

Zor olsa bile geciyor canim.. :Saruboceq:Insallah kisa dönem gider.. haber verirsin artik..
Heyecanlandim bile senin icin :lepi:

Haber veririm tabi canım siz kader ortağı dertaş olacaksınız bana artık.. Canım yaa valla ben bile heyecanlıyım hepiniz için.. İnşallah çok güzel günler bizi beklyor :teytey:

allahın izniyle sizde görürsünüz o günleri kıslar sabır inanın bana düne kadar sorsanız hic bu günleri görecegimi zannetmiyordum

Valla canım haklısın zaman su gibi akıp geçiyor biz 7 seneye yakındır beraberiz biri 7 sene önce siz evleneceksiniz onun asker yolunu bekleyeceksin deseydi inanmazdım valla sengözlerimebaksanab Ama işte okul, iş güç derken askerlikte dayandı kapıya sonra ver elini güzel dünyaa boshayallersmile

Düğünden 6 7 ay önce tutmak gerekir sanırım. İstediğin tarih gün olması. Ben Geçen Şubatta aramıştım nişan için bi yeri 3 ay sonrasına gün yoktu.

Ayy canlarım asker yolu bekleyende baya çokmuş...
Kardeşim çok heyecanlı biletini aldım bu sabah, 23 eylülde burada nasipse, şimdiden çok heyecanlıyım yaa...
İnşallah hepimiz hayırlısıyla teskerelerinide görürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…