2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde 2 eylul kina, 3 eylul dugun kizlar ama sevinemiyorum bile cunku ben temmuz istemistim :89:

kızlar listeye gözüm ilişti
ne zamandır görmüyordur
herkes tam gününü aldımı
yoksa netleşen tarihlermi bunlar
benimde netleşti ama gün almadık 19 mayıs kına 21 mayıs nikah / düğün

Son düzenleme:
bizimde netleşti 11 haziran düğün yerinide tuttuk fakat nikah günü için ocak şubat arası başvuru yapıcas çünkü yılbaşından önce nikah memurlunu aradığımda ocak şubat arası başvurulara başlıcas demişlerdi...beklemedeyis...

bu arada hayırlısı olsun canım...hazırlıklar ne durumda?

benim kır düğünü olucak haziran başı olduğu için nolur nolmaz belki yağmur olur die tuttuğumuz yer hem kapalı hem kır bahçesi olan biyer tedbirimizi aldık yani
ama bence biran önce karar vermelisin zaman daralıyo sonradan yer bulamayabilirsin

artık son hazırlıklar canım 2 senedir nişanlıydık 2 senedir toparladık baya bi eşyamızı artık rütuşlar kaldı bizde bugün nevresim falan aldım ev tutulunca eve göre perde ve halı alıcas sende durumlar nasıl?

benim tarih netleşti canım 3/4 haziran gün aldık

slm arkadaşlar
benimde düğünüm nasipse 21.05.2011 de olacak.Bizdede hazırlıklar hızıyla devam ediyor.Çok güzel telaşlarr

hayırlısı olsun kızlar.
bizde henüz gün almadık o yüzden hep tedirgin oluyrm
ama benimde nasipse mayısın 21 inde olcak netleştirdik artık..
hazırlıklara başladık bizde ufaktan ztn biçok şeyim hazırdı
bir tek mobilayalar ev tutma yerleştirme kınada alıncakları alma işlerimiz kaldı diğerlerini hallettik çok şükür

Son düzenleme:

biz mobilyaları henüz almadık dün gelimliğimi aldım artık mobilyalara bakmaya baslayacaz

sennde hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…