2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyide zaten o odada başka hiçbirşey olmayacak ki canım

Kızlar birçoğumuzun nişanı oldu. Düğün gününü bekliyoruz.

Nişanda kayınvalide ve babanıza bohça yapmışmıydınız?

Düğünde bohça yapıcakmısınız yapılırmı?

Yaptıysanız içine neler koydunuz?

Son düzenleme:
Kızlar birçoğumuzun nişanı oldu. Düğün gününü bekliyoruz.

Nişanda kayınvalide ve babanıza bohça yapmışmıydınız?

Düğünde bohça yapıcakmısınız yapılırmı?

bz nişanda nişanlıma anne babasına 3 kaynıma ve bir grmcme yaptık tam takır.. düğünde sadece anne babasına yapılck die bliorm

ayy canım valla ne nişanlıyım nede sözlü eylülde hatta 4 eylülde nikah yapmayı düşünüyoruz.hazirandada nişan olucak...bohça yapıcam ben...bizde söyle oluyor nişanda gelin damada damat geline yapıyor bohça...düğünde de kız damadın anne dayı amca hala teyze gibi yakın akrabalarına yapıyor...bohçlara konulacakları hazırladım ben çok şükür...ama damat için mayıs gibi falan hazırlamaya başlarım sanırım...

canım bizim isteme söz nişan hepsi bir arada oldu. hatta nişan kıyafetimi bile ben aldım. sz gibioldu diyebilirim. o yzüden bizde bohça yapmadık onlar da yapmadı. ama düğünde bohça olacak. kayınvalideme görümceme eltime ve abi ye. ne koyacağımı bilmiyorum bende. yani herkesin bildiği şeyler başörtü seccade havlu. erkeğe gömlek bayana eskiden kumaş koyarlarmış ben şimdi kayınvalideme bluz düşünüyorum

yani damat hariç 13 tane bohça hazırlıcam...oyalı tülbent,mevlit örtüsü,seccade,dantelli havlu,patik,tesbih,lif koyuluyor...tabi kayınvalide ve kayınpedere çamaşır gömlek bluz,çorap tarzı şeylerde koyulacak...

Ayyy canımm ben senin ceyizini görünce nisanlı oldugunu düsünmüstüm

Sağolun kızlar. Bende bu hafta sonu kayınvalide bohçasını tamamlamayı düşünüyorum.
Nişanda bizde yapmadık. Düğünden önce sadece kayınvalideye yapıcam.
Zaten kardeş baba yok. Dayı teyze amcayada girmicem. Çok kalabalıklar.

Eylemonur bende senin nişanlı olduğunu düşünüyordum. ve 13 bohça maşallah

ikızlar nasılsınız?
bohça işi ha...bizde nişanda yapmadık düğünde yapıcaz.
görümceler anne baba hariç bi teyzeye yapcaz.
fazlasını benim ruh halimde kaldırmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…