2011 gelin adayları buyrun sohbete

soğuk mu ısıtalım hemen baştan alıyorum:)

zuzu zuzucum fıstığım nerelerde kaldın gözüm yollarda kaldı buraların sensiz tadı yok hoşgeldin nasılsın?

bak bebisimm sicacikk kucaklamandan sonra nasil geldii kizlar ise yariyor:81: ahhhh toplayarak geldim zaten gozlerini:86: hosbuldukk bebisimm sen nasilsin

selamm kızzllarrrr
ivettt 2/3 gündür yoktum çünkü çok işim vardı, düğün yapıcağın yerde yaşamayınca zormuş bu işler
sizi çok özledim
Bu boşlukta neler yapmadım ki kuaförümü ayarladım,düğündeki saz ekibimi ayarladım,fotoğrafçıyıda ayarlamak üzereyim 3 e düşürdüm seçenekleri,eh bide bu arada asker yolu bekliyorum ki ondada 13 gün kaldı daha ne isterim benn yahuuu

kiz sac modelini ,gelinlik ve makyajin belliyse resim eklesene fikir olsun

Son düzenleme:

saçım kızıl ama böle doğal dağınık bişi yaptırcam...
makyajım çok doğal olcak onun fotosu yok malesef :44:

buda gelinliğim olcak inşallah

Kına gecem içinde böle bi elbise düşünüyorum ama rengi böyle olucak tabi modelini beğendim sadece :26:

yaa benim beğenip pc me kaydettiğim bikaç gelinlik modeli var ekliyeyim sizdede fikir olur belki kızlar,hatta belki benimde fikrim değişir ?

gelinlik çok güzel benimde bu tarz olcak.Malesef beğendiğim prenses eteği modeli bana uygun değilmiş

yaa bende daha düz bişi istiodum ama gelinlikçim kabarık model yakışır sana biraz irisin dedi
ben sporcuyumda canım, neyse bunu denedim gerçekten çok güzel duruyo sendeed öyle durucaktır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…