- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.381
yaa kızlar internetten böyle bir damatlık gördük... ve nişanlım bundan çok istiyor ama hiç bir markada görmedim bulamıyorum.. bu fotoyu bulduğum internet sitesindede yazmıo nerden bulcem
Eki Görüntüle 122870
canım kiğılıda olması lazım hatta bircok markada gördüm ben bu tarz yakalarındaki satenler cıkabilio bunların hatta (benim bildiğim öyle en azından)
yaa kızlar internetten böyle bir damatlık gördük... ve nişanlım bundan çok istiyor ama hiç bir markada görmedim bulamıyorum.. bu fotoyu bulduğum internet sitesindede yazmıo nerden bulcem
Eki Görüntüle 122870
canım çok şıkmış bende baktım ama yok sadece mekana göre damatlık seçimi hakkında bir konu için kullanılmış fotograf...hatta yorumda yapılmış nerden alınabilir falan diye ama yazmamışlar...
eylemcim dügün tarihi belli oldumu canım =)
canım biz onurla karar verdik 4 eylülde tanışma tarihimizde inşallah nikah yapıcaz haziranda da nişan olucak inşallah...
evet öyleymiş canım... ama işte kravat beyaz yelek beyaz gömlek beyaz olcak şekilde istiosda.. ama bulunur dimi ?:44:
bulunur tabi ya takma sen damatlık en kolay iş)
hadi ya sevindim canım hayırlısı olsun .dügün yapıcakmısınz
yaa benim nişanlım komik adam.. taktımı takıo işte
hayırlısı olsun kızlar.
bizde henüz gün almadık o yüzden hep tedirgin oluyrm
ama benimde nasipse mayısın 21 inde olcak netleştirdik artık..
hazırlıklara başladık bizde ufaktan ztn biçok şeyim hazırdı
bir tek mobilayalar ev tutma yerleştirme kınada alıncakları alma işlerimiz kaldı diğerlerini hallettik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?