2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım kiğılıda olması lazım hatta bircok markada gördüm ben bu tarz yakalarındaki satenler cıkabilio bunların hatta (benim bildiğim öyle en azından)

canım kiğılıda olması lazım hatta bircok markada gördüm ben bu tarz yakalarındaki satenler cıkabilio bunların hatta (benim bildiğim öyle en azından)

evet öyleymiş canım... ama işte kravat beyaz yelek beyaz gömlek beyaz olcak şekilde istiosda.. ama bulunur dimi ?:44:

canım çok şıkmış bende baktım ama yok sadece mekana göre damatlık seçimi hakkında bir konu için kullanılmış fotograf...hatta yorumda yapılmış nerden alınabilir falan diye ama yazmamışlar...

evet evet.. yaa beyaz gömlek yelek bulunur,siyah takımda ok. ama işte beyaz kravat nerden bulcam

canım aynı günde evlenicez nasipse desene.Çok şükür bizimde fazla birşey kalmadı.ev tutulacak mobilyalar o kadar.tabi gelinlik falan almadım daha.

kızlar hepiniz süpersiniz şöyle önce yazılanlara göz gezdirdim.Ne güzel herkes bir fikir veriyor harika.Banada çok iyi gelecek fikirleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…