- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.501
kızlar bu halı nasıl sizce mutfağa bundan iki tane atsam olur mu nasıl durur yoksa ben yine desenli uzun halı mı alsam.
Eki Görüntüle 123035
aslında erkek verir ama bütün kızlar aynıyız ya bende olsam bende atlardım. yapma diyorlar. herkes üzerine düşen neyse yapmak zorundaymış. hamama giren terlermiş falan ilerde pişman olursun diyorlar.bilmiyorum ama benimde içim elvermiyor
canım ben bi züccaciyeciden aldım bence daha uyguna alırsın bulursun yani denk gelir .pahalıya gelecek kargosuyla alma derim
ende bi düzen oturtamadım canım açma ağzını versin değil mi :84:
kızlar biz iki düğün yapacağız burdaki salonu 450 tuttuk.tamam göndereyim dedi nişanlım yarı yarıya paylaşalım dedim gönlüm el vermedinormalde erkek mi verir böyle durumda herşeye atlamak istemiyorum artık
kızlar biz iki düğün yapacağız burdaki salonu 450 tuttuk.tamam göndereyim dedi nişanlım yarı yarıya paylaşalım dedim gönlüm el vermedinormalde erkek mi verir böyle durumda herşeye atlamak istemiyorum artık
26 Haziran 2011 de nasip olursa bende evlenıyorumm :)) zaman geçmek bilmiyor sankii
Zuhal bitanem eger durumun varsa sen ver tatlım ben senin kaynanandan korkuyorum yarın bir gün de bunun lafını yapmasın ...
26 Haziran 2011 de nasip olursa bende evlenıyorumm :)) zaman geçmek bilmiyor sankii
hepinizi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim..
kusura bakamayın meraklandırdım
biraz sıkıntılarım var ama soru sormazsanız sevinirm
sizi cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?