- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.461
canım bnm kavuşucaz inşallah hayırlsyla hepimiz sonra işe geldiğimze esnemekten bi hal olucaz :))))))
ewt Aslı bnde baktımda
benim hala annem arçeliği göklere çıkarsada ben arçelik almayı düşünmüyorum
esracım tam bilgim yok ama o kurumların yönlendirdiği yerler oluyor uygun fiyata bi görüş evraklar için yardımcı olmalarını iste bakalım
canım artık hiç birşey eski kalitesinde değil. bosch ta bozdu kendini. arçelik çok uygun bi marka. ben açıkçası mecburen tercih ediyorum.
slm kızlar. ben 3 ay önce yaptırdım nikah işlemleri için sağlık raporunu sağlık ocağından aldık. hiçbir ücret de ödemedik bence 50-100 vermeye değmez yakınlarınızda bir sağlık ocağı varsa hemen halledersiniz. kan testi ve talasemi testi istendi bizden sonuçlarını ertesi gün aldık 2 günde çıktı yani sağlık raporu. bu arada evliyim 2 aya yaklaştık.cevaplayabileceğim aklınıza takılan şeylerde yardıma hazırım kolay gelsin hepinize kızlarrr
AEG Markasını duydunuzmu hiç :))
Eskiden vardı şimdi imalatı yok galiba.
Biz 15 senedir sorunsuz kullanıyoruz çamaşır makinesini.
Ama miyadını dolduruyo artık yavaş yavaş
halııyı aldınız mı??
dün halı aldık çok sinirlerim bozuk kızlar ya kendime gelemiyorum akşam nişanlım aradı kampanya var halı bakalım bende dedim ki erken halı için nişanlımda tez canlı hiç bekletmeye beklemye gelmez olsun çıksın istiyor aradan ve bu tarz şeyler aceleye gelmiyor bir kavga ettik sormayın bir anda o sinirde çok farklı kararkar alabilir insan o konuma geliyor.
hiç tarzım değil sanki tek yaşayacak kendi bütçesiin düşünüyor ucuzdur vardır bir illeti dedim
oda bana o ucuz dediğin halı için koltuk için çalışıyorum ben yıllardır. senin beğenmediklerinde insanlar ne mutluluklar yaşıyor diyor sonuçta bazı şeyler ortak olacak neden bu kadar yükleniyor neden bunu kendinde mecbur hissediyor anlamıyorum çok canım sıkıldı resmen gözün yükseklerde imajı çıktı ilk defa ev kuruyorsun ne hayaller var vitrinlerde geçerken bakıyorum işte bu şu diyorum ama oluyor
acaba haksızlıkmı yapıyorum ya daha 5 ay var eve mobilya gelemden halı alınması çok saçma
kayınvaldiem de en iyisini en güzelini al diyor e şimdi nerde bir anormallik var anlamıyoum ya acayip gerginim... söylenenlerle uygulananlar alakası yok ...
dün halı aldık çok sinirlerim bozuk kızlar ya kendime gelemiyorum akşam nişanlım aradı kampanya var halı bakalım bende dedim ki erken halı için nişanlımda tez canlı hiç bekletmeye beklemye gelmez olsun çıksın istiyor aradan ve bu tarz şeyler aceleye gelmiyor bir kavga ettik sormayın bir anda o sinirde çok farklı kararkar alabilir insan o konuma geliyor.
hiç tarzım değil sanki tek yaşayacak kendi bütçesiin düşünüyor ucuzdur vardır bir illeti dedim
oda bana o ucuz dediğin halı için koltuk için çalışıyorum ben yıllardır. senin beğenmediklerinde insanlar ne mutluluklar yaşıyor diyor sonuçta bazı şeyler ortak olacak neden bu kadar yükleniyor neden bunu kendinde mecbur hissediyor anlamıyorum çok canım sıkıldı resmen gözün yükseklerde imajı çıktı ilk defa ev kuruyorsun ne hayaller var vitrinlerde geçerken bakıyorum işte bu şu diyorum ama oluyor
acaba haksızlıkmı yapıyorum ya daha 5 ay var eve mobilya gelemden halı alınması çok saçma
kayınvaldiem de en iyisini en güzelini al diyor e şimdi nerde bir anormallik var anlamıyoum ya acayip gerginim... söylenenlerle uygulananlar alakası yok ...
Ayy çok teşekkür ederim canımcım.
Şuan aile hekimleri olduğu için sağlık ocağına başvuru olmuyo diye duymuştum.
Başvururken nikah işlemleri için diyormusun?
Birde eşinlemi başvurmak zorundasın çünkü benim nişanlım burada değil, mecburen bulunduğu ilde yaptıracak o
amin amin inşallah canım
inşallah betülüm inşallah hayırlısı ile kavuşalımda er yada geç ama hayırlısı ile inşallah
bzmde eskiden AEG vardı çk uzun yıllar kullandk şimdikide electrolüx ondanda çk memnnz.. nşanlmda hepsni electrolx aldıAEG Markasını duydunuzmu hiç :))
Eskiden vardı şimdi imalatı yok galiba.
Biz 15 senedir sorunsuz kullanıyoruz çamaşır makinesini.
Ama miyadını dolduruyo artık yavaş yavaş
millet günlerce halı beğenmeye çalışıyor ben bir saatte 5 halı seçtim ya seçilecekelrin arasından olamaz böyle bişey hala şoktayım ben ve şuan ne renk baktığımı aldığımıız bilmiyorum varmı ötesi gözümde bile canlandıramıyorum
cnm ben de tam emin diilim artık devam ediyor mu aile hekimliğinden sonra değişmiş olabilir. bir de benim eşim buradaydı biz birlikte yaptrdık. nikah işlemleri için diye söyledik. ona göre rapor kağıdı verdiler
cnm ben de tam emin diilim artık devam ediyor mu aile hekimliğinden sonra değişmiş olabilir. bir de benim eşim buradaydı biz birlikte yaptrdık. nikah işlemleri için diye söyledik. ona göre rapor kağıdı verdiler
tamam aceleci de benim beğenmediğim zoraki seçtiğim altarnatifsiz yani insan mutlu olabilir mi
içine sinmeyen oldumu ne tuaf bir duygu bakalım benim sinirlerimi ve sınırlarımı zorluyor resmen sabır diyorum susuyorum ama susdukça aman sorun olmasın ben üzüntüye gelemem benden zor zaman sonra atabiliyorum kafamdan böyle şeyleri..
sustukça sanki bilerek yapıyor az sesini çıkarttımı o kadar farklı şeyler ortaya çıkıyor dü kü gibi gözün yükseklerde gibi
halı bu ya her insanın zevk ekonomi şartlarına göre var bu yaptığı doğru değil kesinlikle adam eliyle kadın işine karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?